iOS 5.0.1 beta 2 expira pe 14 decembrie, la fel ca versiunea beta 1

    Aseara Apple a lansat iOS 5.0.1 beta 2 la mai putin de doua zile de la lansarea primei versiuni beta ale aceluiasi sistem de operare. Aceasta noua versiune beta are ca data de expirare ziua de 14 decembrie 2011, exact precum anterioara versiune beta, semn ca Apple grabeste lansarea noului iOS 5.0.1. Aceasta versiune a iOS a fost special facuta pentru a rezolva problemele cu autonomia bateriei care afectau posesorii de iPhone 4S si nu numai, dar Safari a fost “imbunatatit” si impreuna cu el avem un sistem mai bun de administrare a cache-ului din iOS.

     Presupun ca Apple vrea sa lanseze iOS 5.0.1 pana la jumatatea acestei luni avand in vedere ca extrem de multi posesori de iDevice-uri au probleme cu propriile terminale. Sper ca saptamana viitoare sa avem disponibila in iTunes o versiune finala si eventual imbunatatita a iOS 5.0.1.

7 COMENTARII

  1. offtopic:zaone spunemi si mie o aplicatie sau program pt windows care se descarca gratis de pe net,ca sa bag niste foto dupa pc pe iphone pt a le adauga la contacte