Concurs: Castiga unul dintre cele doua vouchere oferite de iDevice.ro si evoMAG.ro

  Saptamana trecuta v-am anuntat despre colaborarea dintre iDevice.ro si evoMAG.ro, colaborare care s-a materializat prin prezenta sponsorului evoMAG.ro in aplicatia iDevice.ro dar si printr-o serie de concursuri care vor fi derulate prin intermediul acestui blog. Astazi dau startul primului concurs care va aduce pentru doi norocosi castigatori cate un voucher in valoare de 100 de RON cu ajutorul caruia poate fi achizitionat orice produs in oferta magazinului evoMAG. Daca nu doriti voucher-ul puteti alege sa va fie livrat produsul mentionat in comentariu. Ce trebuie sa faceti pentru a participa la acest concurs?

  Ei bine trebuie sa :

  • accesati evoMAG.ro si sa cautati un produs pentru care ati dori sa vedeti un review facut de iDevice.ro. Produsul trebuie sa coste maxim 1.000 de RON si trebuie sa va motivati decizia. In comentariul de participare trebuie sa publicati un link catre acel produs.
  • accesati evoMAG.ro si sa cautati un produs in valoare de maxim 100 lei pe care ati dori sa il castigati si sa va motivati decizia. In comentariul de participare trebuie sa publicati un link catre acel produs.
  • ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook, sa dati un retweet(pe Twitter) sau un share(nu like, pe Facebook) acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos. Va rog sa comentati introducand in casuta “Website” de la comentarii un link catre contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul.

  Concursul se va incheia joi, 10 noiembrie la ora 20:00, iar pana vineri la ora 12:00 vor fi anuntati castigatorii aleasi aleatoriu. Le multumesc celor de la evoMAG.ro si va urez mult succes!