Concurs: Castiga unul dintre cele doua vouchere oferite de iDevice.ro si evoMAG.ro

  Saptamana trecuta v-am anuntat despre colaborarea dintre iDevice.ro si evoMAG.ro, colaborare care s-a materializat prin prezenta sponsorului evoMAG.ro in aplicatia iDevice.ro dar si printr-o serie de concursuri care vor fi derulate prin intermediul acestui blog. Astazi dau startul primului concurs care va aduce pentru doi norocosi castigatori cate un voucher in valoare de 100 de RON cu ajutorul caruia poate fi achizitionat orice produs in oferta magazinului evoMAG. Daca nu doriti voucher-ul puteti alege sa va fie livrat produsul mentionat in comentariu. Ce trebuie sa faceti pentru a participa la acest concurs?

  Ei bine trebuie sa :

  • accesati evoMAG.ro si sa cautati un produs pentru care ati dori sa vedeti un review facut de iDevice.ro. Produsul trebuie sa coste maxim 1.000 de RON si trebuie sa va motivati decizia. In comentariul de participare trebuie sa publicati un link catre acel produs.
  • accesati evoMAG.ro si sa cautati un produs in valoare de maxim 100 lei pe care ati dori sa il castigati si sa va motivati decizia. In comentariul de participare trebuie sa publicati un link catre acel produs.
  • ma urmariti pe Twitter sau sa ma adaugati ca prieten pe Facebook, sa dati un retweet(pe Twitter) sau un share(nu like, pe Facebook) acestui articol pe contul vostru folosind butoanele de mai jos. Va rog sa comentati introducand in casuta “Website” de la comentarii un link catre contul vostru de FaceBook sau Twitter. Voi verifica, conturile castigatorilor iar cei care nu au respectat regulamentul vor pierde premiul.

  Concursul se va incheia joi, 10 noiembrie la ora 20:00, iar pana vineri la ora 12:00 vor fi anuntati castigatorii aleasi aleatoriu. Le multumesc celor de la evoMAG.ro si va urez mult succes!

80 COMENTARII

  1. As vrea sa testezi produsul acesta deoarce mi-ar placea sa il am acasa si sunt curios daca isi merita banii.
    http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-Tablete-Alte-accesorii/Griffin-Incarcator-PowerDock-Dual-pentru-iPad-si-iPhone-63028.html

    As dori sa castig cooler-ul acesta pentru laptop deoarece am un laptop care se incinge foarte tare si chiar ar avea nevoie de racire mai buna.
    http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-laptop-CoolerStand-Laptop/Deepcool-Cooler-Laptop-N16-54935.html.

  2. Aș vrea să văd un review pentru Apple Magic Trackpad. Nu am folosit și nici văzut până acum acest trackpad la cineva și chiar sunt curios ce are așa “magic” în ea. Întotdeauna am preferat desktopurile în locul laptopurilor, dar iubesc laptopurile pentru trackpad. Am în cap sa cumpăr în viitor un asemenea trackpad pentru a-l folosi la iMac. Link: http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Mouse/Apple-Magic-Trackpad-56229.html

    Produsul pe care vreau să îl câștig se asortează cu iPod-ul meu. Ce este un iPod fără niște câști pe măsură? Am ales o pereche de căști over-the-head albe, subtile și puternice. Vorbesc despre acest diamant: http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Casti/Sony-Casti-MDR-ZX100W-Albe-67034.html

  3. As dori sa testezi acest accesoriu pentru a sti daca imi merita banii si ar avea rost aceasta achizitie cand mergem in drumetii sau cand ne plictisim si nu avem un sistem decent langa noi.

    http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Boxe/Creative-Boxe-pentru-Ipod-D160-57990.html

    As dori sa castig acest router pentru a nu mai fi nevoit sa stai cu Mac-ul conectat la retea cu cablu. De asemenea e mult mai comod sa navighezi cu iPhonu prin casa :D.

    http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Routere/TRENDnet-Router-Wireless-TEW-651BR-52016.html

  4. As dori sa vad un review la un NAS, http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Network-Attached-Storage/Synology-NAS-DiskStation-DS211j-60891.html.
    Preconizez cumpararea unui asemenea produs, pentru a-l face in principal server DLNA, server FTP.
    Acesta este produsul care mi-ar placea sa il castig http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Switch-uri/TP-LINK-Switch-TL-SG1005D-54845.html, deoarece detin un router VDSL de la Romtelecom pe care momentan nu functioneaza DLNA, iar singura solutie pentru a-mi accesa fisierele de pe calculator/laptop cu televizorul, este sa pun un switch intre ele si router. Suportul tehnic al celor de la Romtelecom lasa de dorit. asa ca trebuie sa ma adaptez situatiei de fata. 😉

    O zi frumoasa!
    Ciprian.

  5. Un review as vrea sa vad la produsul http://www.evomag.ro/VIDEO-Video-Proiectoare/Optoma-Video-Proiector-PK102-50131.html , doresc sa achizitionez pe viitor un produs de acest gen, mai este unul dar depaseste 1000 la pret, dar care are luminozitate dubla, 20 lumeni. Vreau sa vad calitatea imaginii in raport cu lumina si cu distanta.
    As achizitiona placa de sunet: http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Placi-de-sunet/Creative-Placa-de-sunet-Sound-Blaster-X-Fi-Titanium-HD-58786.html . Detin un Asus Xonar D2/PM si vreau ceva mai bun pentru sistemul meu Z-5500.
    Multumesc.

  6. As vrea sa vad un review mai complet pentru aceasta camera video : http://www.evomag.ro/VIDEO-Camere-Video/Sony-Camera-Video-DCR-SX4544-LCD-3.044-Zoom-extins-70x-Rosie-62625.html pentru ca ma bate gandul sa fac un “upgrade” si as vrea sa stiu ce si cate poate sa faca.

    As vrea sa castig aceste casti : http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Casti/Sony-Casti-MDR-EX50LPW-Albe-67035.html pentru ca este a 3-a pereche pe care o stric si nu ar strica o pereche gratis.:d.Mai ales sunt superbe.
    Va multumesc!~

  7. As dori sa vad un review la un aparat foto compact,cred ca foarte multi dintre noi ne-am lovit de problema asta cand am dorit sa achizitionam un aparat de fotografiat care sa fie ultra portabil,dar sa faca si poze decente din punct de vedere al calitatii.
    http://www.evomag.ro/FOTO-Aparate-Foto-Compacte/Canon-Camera-Foto-Digitala-IXUS-115HS-Gri-Full-HD-67576.html

    As achizitiona un obiectiv pentru iPhone 4,din dorinta de a testa produsul si capacitatea camerei foto din telefon.
    http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Alte-accesorii/OEM-Obiectiv-LS4-01-pentru-iPhone-4-65632.html

    Multumesc.

  8. As dori sa vad un review pentru acest produs deoarece as vrea sa aflu calitatea 3D pe care o poate oferi pentru iPhone.

    http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Carcase/OEM-Carcasa-3D-Viewer-pentru-iPhone-4-iPhone-4S-Neagra-69227.html

    As vrea sa castig acest produs deoarece nu am inca un stick si aproape mereu ma gasesc in situatii in care am nevoie de unul.

    http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Stick-USB/Corsair-Stick-USB-Voyager-16GB-Albastru-13465.html

  9. As dori sa vad un review pentru acest produs deoarece as vrea sa aflu calitatea 3D pe care o poate oferi pentru iPhone.

    http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Carcase/OEM-Carcasa-3D-Viewer-pentru-iPhone-4-iPhone-4S-Neagra-69227.html

    As vrea sa castig acest produs deoarece nu am inca un stick si aproape mereu ma gasesc in situatii in care am nevoie de unul.

    http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Stick-USB/Corsair-Stick-USB-Voyager-16GB-Albastru-13465.html

    P.S: am comentat din nou pentru ca am uitat sa scriu linkul de facebook.

    Multumesc!

  10. Buna! As vrea sa faci un review la acest PSP deoarece as vrea sa vad daca iPhone-ul se ridica la nivelul PSP in materie de jocuri si daca ar merita sa-l achizitionez

    http://www.evomag.ro/GAMING-Console/Sony-Consola-PlayStation-Portable-3004-Piano-Black.html

    Produsul pe care as vrea sa-l castig este acest obiectiv deoarece imi place sa fac poze cu telefonul si as dori sa pot sa ma folosesc de el.

    http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Alte-accesorii/OEM-Obiectiv-LS4-01-pentru-iPhone-4-65632.html

  11. As dori sa vad un review la:
    http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Boxe/Creative-Boxe-pentru-Ipod-D160-57990.html pentru ca am un iPod Touch 2nd gen si as vrea sa pot asculta muzica la el nu numai la casti.

    As dori sa castig:
    http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-laptop-CoolerStand-Laptop/Deepcool-Cooler-laptop-N2000-TRI-54936.html deoarece mi se incalzeste foarte tare laptopul in perioada verii si uneori se inchide din cauza supraincalzirii procesorului.

  12. as dori un review despre acest produs , sunt curios cum se misca pe wireless in gaming etc poate voi achizitiona unu : http://www.evomag.ro/GAMING-Console/Sony-Consola-PlayStation-Portable-Slim-3004-Neagra-61612.html

    as dori sa castig :
    http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-Tablete-Huse-Tablete/OEM-Husa-Stand-Carbon-Style-pentru-iPad-2-Neagra-62106.html deoarece trebuie sa`mi vina ipad 2 din state saptamana viitoare sper ,si o husa ar fi perfecta pt mine 😀

  13. Salutare! Te urmaresc de ceva vreme pe idevice.ro si am vazut ca ai si un dslr foarte dragut. Si eu sunt un pasionat de fotografie si imi propun ca in viitorul apropiat sa achizitionez un Nikon asemanator cu al tau si chiar m-ar interesa si o parere experimentata. http://www.evomag.ro/FOTO-Accesorii-foto-Obiective/NIKON-Obiectiv-50mm-f1.8D-AF-16921.html
    In continuare mi-ar placea aceasta husa angry birds pentru iPhone-ul meu deoarece sunt un mare fan al acestui joc 🙂 http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Carcase/Gear4-Carcasa-Pig-King-iPhone-4.html

  14. Eu mi’as dori sa vad un review la aceasta camera foto: http://www.evomag.ro/FOTO-Aparate-Foto-Compacte/Canon-Camera-Foto-PowerShot-SX210-IS-Neagra-48811-AJ4246B002AA.html deoarece ma gândesc de foarte mult timp sa cumpăr o camera foto,dar pana acum n’am avut ocazia unui review avizat.

    Pe de alta parte,mi’as dori aceasta husa: http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Huse/Apple-Husa-Magnetica-Piele-pentru-iPhone-3G-Neagra-Blister-65793.html fiindcă pana acum n’am găsit o husa pentru telefon care sa îmi placa ,dar cred ca asta se potriveste perfect.

  15. As dori sa vad un review pentru monitorul LED de la BENQ http://www.evomag.ro/MONITOARE-Monitoare-LED/BenQ-Monitor-LED-24-V2420-Full-HD-Cel-mai-subtire-monitor-50424.html , deoarece vreau de ceva vreme sa imi schimb monitorul si am auzit lucruri destul de bune despre BENQ

    As dori sa castig aceste casti http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Casti/Sony-Casti-MDR-EX50LPB-Negre-66966.html deoarece nu le suport pe cele standard apple care nu imi stau bine in ureche si este obositor cand ascult muzica.

  16. 1. as vrea sa faci un review la smart coverul pentru ipad 2 deoarece mie mi se pare ca este de o calitate foarte proasta si as fi vrut sa stiu daca doar mie mi s-a intamplat asta si cum se comporta/intretine o astfel de husa http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-Tablete-Huse-Tablete/Apple-Husa-SmartCover-Poliuretan-pentru-iPad-2-Albastru-63396.html

    2.nu am gasit nicio chestie utila pana in 100 de lei , dar poate ajungeti la un compromis si puteti acorda ca premiu acest adaptor http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-Tablete-Alte-accesorii/Noosy-Adaptor-HDMI-pentru-iPad-iPhone-iPod-61118.html AR FI FOARTE UTIL PENTRU MAJORITATEA iUserilor ! (sau ceva asemanator)

  17. As dorii sa testezi acest produs pentru ca e ceva compatibil cu Mac-ul tau, si cu viitorul meu Mac, (pe care îl voi cumpara de la EvoMag). Poți sa scrii si sa citesti CD/DVD-uri cu el si e foarte mic si subtire. http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-laptop-Accesorii-mac/Apple-Unitate-Optica-MacBook-Air-SuperDrive-67381.html
    Iar acesta e Obiectul pe care eu mi-l doresc pentru ca n-am bani de DSLR si măcar un pic de frumusete sa aduc pozelor mele… http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Alte-accesorii/OEM-Obiectiv-LS4-01-pentru-iPhone-4-65632.html
    Am uitat de twitter… The rog sterge celălalt comentariu.

  18. as vrea la aceasta imprimanta sa vad un review pentr ca are wireless si de mult vreau sa achizitionez una sa scap de stresul firelor si retelei in casa:
    http://www.evomag.ro/IMPRIMANTE-Multifunctionale/HP-Multifunctional-Officejet-4500-Wireless-49083.html
    si aceasta husa as vrea sa o pot castiga deoarece vine iarna si tableta mea ipad 2 e fara nici o “hainuta”
    http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-Tablete-Huse-Tablete/FitCase-Husa-Piele-DCCA-01-pentru-iPad-2-67995.html

  19. 1. As dori sa vad un review pentru o tableta low-cost care intentionez sa o achizitionez fiului meu. Avand in vedere ca are 10ani si vazundu-ma cu tot felul de gadget-uri, este interesat de tot felul de produse hi-tech. Poate ca Mos Craciun va fi generos cu el daca va fi cuminte, iar tableta merita achizitionata pentru a fi folosita de un copil de 10 ani.
    http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/Archos-Tableta-Internet-Archos-70IT44-1GHz44-Android-2.244-Display-Capacitive-Multi-Touchscreen-7.044-8GB-64042.html
    Merci.

    2. As dori sa achizitionez (sau sa castig :D) un router WiFi deoarece batranul Belkin nu mai face fata cerintelor actuale. Pe langa faptul ca desi am conexiune 24/7 pe LAN, pe WAN functioneaza cu intermitente. Cand sunt nevoit sa lucrez de acasa si trebuie sa ma conectez pe WAN la o retea securizata (via VPN de pe laptop-ul de la job) intampin aceeasi problema a instabilitatii conexiunii la router.
    http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Routere/Netgear-Router-Wireless-WNR612-71721.html
    Sper sa am noroc… 🙂

    O zi excelenta in continuare!

  20. http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/Allview-Tableta-Alldro-2-TFT-Touchscreen-Rezistiv-8-Android-2.2-16GB-Wi-Fi-FONT-COLORREDCompatibila-cu-Modemuri-3GFONT-70896.html review alldro 2 vs ipad 2, stiu ca nu poate sa se compare dar i s-a tot cacut reclama ca este o tableta foarte buna si sunt curios sa vad diferentele in afara de cele de calitate si display.

    http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Casti/Panasonic-Casti-DJ120E-Albe-69036.html aceste casti as dori sa le primesc pentru ca cele vechi s-au cam stricat

    Citeste versiunea originala pe: http://www.idevice.ro/2011/11/07/concurs-castiga-unul-dintre-cele-doua-vouchere-oferite-de-idevice-ro-si-evomag-ro/#ixzz1d77dQfRK
    Under Creative Commons License: Attribution Non-Commercial

  21. Pentru cei mai multi dintre noi, o camera foto de calitate cu suport video FULL HD este ceva care acopera multe nevoi si creaza amintiri pentru totdeauna! design, performanta, portabilitate
    REVIEW: http://www.evomag.ro/FOTO-Aparate-Foto-Compacte/Canon-Camera-Foto-Digitala-IXUS-220HS-Neagra-Full-HD-62762.html

    Sisteme audio de atatia wati incat se creeaza cutremur, boxe si cabluri prin toata casa… nimic nu se compara cu un sunet doar pentru tine !
    CASTIG Mos Craciun iDevice: http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Casti/Creative-Casti-EP-630-Negru-15961.html

  22. Sunt curios cum se misca tableta aceasta Android de la Creative. Are un pret foarte bun si este facuta de o firma de renume in domeniul multimedia: http://www.evomag.ro/PORTABILE-Tablete/Creative-Tableta-ZiiO-7-Touchscreen-8GB-Bluetooth-Wlan-Android-2.1-61506.html

    As dori sa castig kit-ul acesta wireless de la Microsoft care este si in promotie. Aleg Microsoft deoarece am fost intotdeauna multumit de perifericele lor. http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Tastatura/Microsoft-Kit-Tastatura-si-Mouse-Wireless-Desktop-800-57873.html

  23. Produs pentru care as dori sa vad un review este : http://www.evomag.ro/FOTO-Aparate-Foto-Compacte/Sony-Camera-Foto-Digitala-DSC-WX7-Neagra-62858.html . Ma intereseaza deoarece sunt mai multe oferte care ma tenteaza si nu stiu pe care sa aleg, insa m-ar interesa in mod special aceasta camera.

    Daca voi castiga, mi-as dori acest stick, pentru a stoca multe date si a le avea la indemana : http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Stick-USB/Kingston-Stick-USB-DataTraveler-R500-16GB-58595.html

  24. As dori un review pentru monitorul Samsung BX2235:
    http://www.evomag.ro/MONITOARE-Monitoare-LED/Samsung-Monitor-LED-22-BX2235-53771.html
    Ma intereseaza pentru ca am nevoie de un monitor, iar oferta in ce priveste monitoarele este foarte vasta si as avea nevoie de un review obiectiv din partea iDevice.ro.

    As dori sa castig:
    http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Carcase/Griffin-Carcasa-Sleeve-Reveal-Etch-iPhone-4-62033.html
    Pentru ca am nevoie de o carcasa pentru iPhone si stiu ca accesoriile Griffin sunt de o calitate foarte buna.

  25. As dori un review la acest GPS pentru ca voi pleca peste 1 saptamana in Europa si as avea nevoie de acest dispozitiv :http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Sisteme-navigatie/Mio-PNA-Spirit-48744-Display-LCD-Touchscreen-4.344-2GB44-Harta-Full-Europa-65332.html

    As dori ca premiu acest stick usb http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Stick-USB/Corsair-Stick-USB-Voyager-16GB-Albastru-13465.html. Am unul care are o memorie de 1gb si as avea nevoie de unul cu mai multa memorie.

  26. Salut,
    As dori sa faci review la http://www.evomag.ro/MULTIMEDIA-Player-Multimedia/TEAC-Player-Multimedia-WAP-V6000-HDMI-USB-2.0-1080p-60840.html sunt interesat de eficienta transmisiunii HD wireless…in conditiile in care exista si un TV cu posibilitate de conexiune wireless..daca exista lag, daca se mentine claritatea full hd.
    In cazul in care castig produsul dorit este http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Casti/Sony-Casti-MDR-EX50LPW-Albe-67035.html
    Multumesc.
    Scuza-ma pentru dual post, uitasem sa trec link catre profil de facebook.
    Zi buna

  27. As dori un review la acest router Apple. http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Routere/Apple-Router-Wireless-AirPort-Extreme-Base-Station-61911.html deoarece imi trebuie un router pentru acasa in care sa am semnal si la etaj si la parter.

    In caz ca voi fi anuntat castigator probabil voi achizitiona casti Apple pentru ca nu am la iPad. http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Accesorii-telefoane-Headset/Apple-Casti-cu-fir-MA814LLAQ-61515.html
    Totusi prefer voucherul.

  28. Mi-ar placea un review pentru aceasta placa de sunet externa, deoarece am un sistem 5.1 iar laptopul meu nu poate scoate 5.1, de asemenea volumul lasa de dorit. Nu am folosit niciodata o placa de sunet externa asa ca as fi curios intai sa aflu daca merita achizitia.
    http://www.evomag.ro/COMPONENTE-PC-Placi-de-sunet/Creative-Placa-de-sunet-X-FI-Surround-PRO-5.1-58788.html

    As dori un voucher pentru a achizitiona un smart cover albastru. Abia am cumparat un iPad 2 si un smart cover este necesar.
    http://www.evomag.ro/PORTABILE-Accesorii-Tablete-Huse-Tablete/Apple-Husa-SmartCover-Poliuretan-pentru-iPad-2-Albastru-63396.html

  29. Buna seara,

    As dori sa vad un review comparativ intre acest GPS Navigon http://www.evomag.ro/SOLUTII-MOBILE-Sisteme-navigatie/Navigon-PNA-50-70-Premium-BlueTooth-CarKit-Harta-Full-Europa-66072.html si GPS-ul de pe un terminal mobil (de preferat iPhone 4 sau 4s) pentru a-mi da seama daca chiar merita achizitia in caz de nevoie a unui GPS Navigon pe langa GPS-ul incorporat intr-un terminal mobil, avand in vedere: lag-ul, incarcarea hartilor, etc.

    As dori sa castig un router sau un adaptor wireless http://www.evomag.ro/RETELISTICA-Routere/DLINK-Wireless-G-Router-DIR-300.html deoarece de mult timp ma chinui sa “fur” wireless-ul de pe la vecini si e destul de enervant cand trebuie sa stai intr-un anumit colt al camerei pentru asta 🙂