Video: Google Maps afiseaza reclame in locul locatiilor cautate in aplicatia Maps

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=EJVO4oVBNnE[/youtube]

   Stiam ca la un moment dat Google va incepe sa afiseze reclame in serviciul Google Maps insa ceea ce vedem astazi este departe de normalitate. Se pare ca Google afiseaza in aplicatia Maps din iOS locatii sponsorizate in locul locatiilor cautate de catre utilizatori. Clipul de mai sus demonstreaza tehnica celor de la Google si observati ca atunci cand este cautata o adresa, aplicatia Maps o afiseaza pe harta insa in prim-plan aduce o locatie care plateste pentru promovare la Google, derutand utilizatorul cu privire la locul in care trebuie sa ajunga.

   Din pacate Google incepe sa o ia pe cai gresite si ceea ce fac ei este departe de a afisa o reclama intr-un clip pe YouTube sau un rezultat irelevant ca link sponsorizat pe Google.com. Multi utilizatori vor ajunge probabil in locatii nedorite doar pentru ca Google as faca bani din reclama vanduta in serviciul Maps si cred ca Apple ar trebui sa ia atitudine in aceasta situatie deoarece majoritatea vor da vina pe Apple pentru problemele cu aplicatia Maps din iOS.

11 COMENTARII

  1. Google sunt disperati pentru ca incaseaza 0 din sistemul lor de operare . De undeva trebuie sa scoata bani , pentru a subfinanta sistemul lor de clonare… aaa de operare .

  2. Una e sa afisezi bannere publicitare si alta e sa faci ce se vede acolo. Pot pune pariu ca daca Google lasa lucrurile asa va pierde extrem de multi utilizatori.

  3. La noi nu am intalnit Asa ceva si cautand ceea ce a cautat in video si pe android la fel 🙂 cine stie, poate a fost o eroare 🙂

  4. daca iese cum a iesit mereu pentru apple poate ii rastoarna si… e suficient sa spun ca vor fi vremuri interesante, eu unul imi fac provizie de popcorn