Ecranul unui iPhone 4/4S poate fi proiectat pe un perete cu ajutorul unui mini-proiector

    In iOS 5 Apple a implementat posibilitatea de a face AirPlay Mirroring folosind un iPhone 4S insa folosirea acestei functii presupune detinerea unui Apple TV care sa permita afisarea imaginii de pe ecranul iPhone-ului pe ecranul unui televizor. Cum nu toata lumea detine un Apple TV, functia este in mare parte inutila, cel putin pana la aparitia pe piata a unui nou mini-proiector. Compania Texas Instruments pregateste lansarea pe piata a mini-proiectorului din imagini care permite utilizatorilor sa transpuna imaginile de pe ecranul unu iPhone 4/4S pe aproape orice tip de suprafata.

Easy to use—just dock your iPhone 4 device and project on any surface. Our Pocket Projector for iPhone 4 is perfect for on-the-go travel entertainment. Its super-bright 15-lumen LED projector lamp ensures clearer, more brilliant images than other pico projectors. 640×360 native display resolution projects up to 50″ images. Focus adjustment lets you control image clarity while the integrated 0.5W speaker delivers the audio. Great for keeping kids entertained with their favorite videos on the road!

    Proectorul companiei americane permite proiectarea imaginilor de maxim 50 de inch la o rezolutie de 640×360, deci este destul de bun pentru prezentari facute in spatii foarte mici. Mini-proiectorul vine cu o carcasa ce include si o baterie de 2100 mAh, astfel ca terminalul vostru va fi si incarcat in timp ce proiecteaza imaginile respective. Problema cea mai mare a unui asemenea accesoriu este pretul de 230$ care pe multi nu ii va convinge si este oarecum normal sa fie asa. Ideea este interesanta dar pretul mult prea mare, as spune eu.