Siri poate fi utilizat pentru a deschide aplicatii pe Mac folosind iTeleport

    iTeleport este o aplicatie pentru iOS care ne permite sa ne conectam la Mac-ul propriu intr-un mod asemanator cu cel oferit de Teamviewer, de exemplu. Vorbim despre una dintre cele mai complete aplicatii de acest gen, o aplicatie care mai nou este capabila sa deschida aplicatii de pe Mac, cu ajutorul asistentului personal Siri. Practic dezvoltatorii aplicatiei iTeleport au reusit sa implementeze un algoritm care transcrie comenzile rostite de catre utilizatori si le executa direct in Mac OS X fara prea mult efort.

  • Voice commands: iPhone 4S users can launch applications by saying “Launch “. Requires iTeleport Connect v5.2.0+. Mac only, Windows support coming very soon!
  • Fixed disappearing keyboard issue

    Simpla rostire a comenzii Launch Safari duce la deschiderea browserului Safari in doar cateva secunde, un lucru cu adevarat interesant pentru un smartphone. Aceasta este prima aplicatie care este capabila sa faca un asemenea lucru folosind Siri insa altele asemanatoare sau mai bune vor fi disponibile in curand. Siri va oferi dezvoltatorilor de aplicatii pentru iOS posibilitatea de a face atat de multe lucruri insa totul depinde de Apple si de accesul la API-urile noului asistent personal.

Pretul initial:
Nume:
iTeleport: VNC

15.99

s





Developer: iTeleport LLC
Universala
Categoria: Utilities


Descriere: iTeleport: a magical app that lets you access your computer from anywhere in the world.

Supports Mac, Windows, Linux and all VNC servers. See your computer screen and control its keyboard and mouse from wherever: a few feet away, or even halfway around …


Dimensiunea aplicatiei este: 12.7 Mb