Vooma Peel PG92 transforma un iPhone 4/4S intr-un telefon dual-sim

    In ziua de astazi multi dintre noi avem asupra noastra doua telefoane mobile aproape tot timpul pentru a vorbi pe doua sau mai multe retele de telefonie mobila. Rationamentul din spatele acestei alegeri este simplu: ofertele operatorilor de telefonie mobila sunt diversificate insa indeajuns de bune pentru a acoperi nevoile oricui. In aceasta idee au fost facute telefoanele dual-sim care permit unui utilizator sa fie conectat la doua retele de telefonie mobila in acelasi timp. Un iPhone nu are aceasta functie insa cu ajutorul unui accesoriu numit Vooma Peel PG92 ii puteti aduce functionalitatea dual-sim.

    Numele nu este atragator insa accesoriul din imagini este capabil sa va permita sa utilizati doua retele de telefonie mobila in acelasi timp. Accesoriul este in esenta o carcasa in care se ascunde un telefon simplu si o baterie. Carcasa se monteaza pe iPhone iar prin intermediul unei aplicatii din Cydia putem controla telefonul din carcasa si putem face apeluri voce folosind-ul. Practic Vooma Peel PG92 ne permite sa folosim doua telefoane in acelasi timp si tot ce sacrificam pentru aceasta posibilitate este design-ul terminalului iphone 4/4S.

   Vooma Peel PG92 nu este inca disponibila pentru comanda dar de indata ce va fi va voi anunta. Ati fi dispusi sa cumparati o asemenea carcasa pentru a folosi un iPhone in doua retele?