Infinity Blade 2 aduce 40 de locatii noi si multe surprize

   La conferinta de prezentare a noului iPhone 4S am avut parte si de un mic preview al jocului Infinity Blade 2 care urmeaza sa fie lansat in App Store pe 1 decembrie. Pe langa grafica optimizata pentru iPhone 4S si iPad 2, cei de la cHAIr pregatesc peste 40 de locatii noi, 10 milioane de puncte de lovitura pentru NPC-uri plus multe multe alte surprize. Cei de la Chair pregatesc un joc de aproape 4 ori mai complex decat versiunea initiala si desigur ca totul se rezuma la locatii noi, arme, si combinatii de lovituri care pot fi utilizate de catre jucatori.

It’s impressive what Chair has been able to pull off. The original Infinity Blade launched with about 10 combat locations. The sequel has over 40. It seems virtually every element of Infinity Blade 1 has been blown out. The company has aggressive post-launch plans far beyond just adding more swords and football helmets, as well. Clash Mobs are one teased feature. Players might fight an enemy with “10 million or more” hit points. If Infinity Blade players around the world whittle down the shared health pool, all participants can be awarded with special bonuses.

   Cei de la IGN nu vorbesc si despre modului multiplayer Arena in care jucatorii se puteau lupta unul impotriva altuia deci probabil va fi nevoie de cateva update-uri pentru a implementa si acest modul. Din prezentarea celor de la IGN se pare ca Infinity Blade 2 va reprezenta un mare mare pas inainte pentru dezvoltatorul Chair, acum ramne de vazut pretul pentru care va fi disponibil dispozitivul dar si functiile care vor fi disponibile pe toate terminalele.