Siri nu va ajunge pe vechile iDevice-uri conform Apple

   Acum doua zile va demonstram ca Siri poate rula fara probleme pe iPhone 3GS cu iOS 5 instalat insa astazi vin cu o veste proasta pe care eu unul ma asteptam sa o aud. Conform reprezentatilor companiei Apple, Siri nu va fi portat pe vechile iDevice-uri si email-ul de mai sus ar trebui sa ne convinga de acest lucru. Email-ul reprezinta un raspuns oferit de catre echipa care se ocupa de bugurile descoperite de catre dezvoltatori in testarea versiunilor beta ale iOS deci nu vine de la un om din conducerea companiei.

Engineering has provided the following feedback regarding this issue:Siri only works on iPhone 4S and we currently have no plans to support older devices.

   Chiar daca Tim Cook sau un alt membru al echipei de conducere ar oferi acelasi mesaj, nimeni nu poate fi sigur ca Apple nu va lua o anumita actiune, insa in cazul Siri lucrurile sunt destul de clare. Siri nu poate fi adus pe vechile iDevice-uri deoarece a fost prezentat ca o functie importanta a iPhone 4S si portarea sa de catre Apple ar anula avantajul castigat de noul terminal. In concluzie, avem mai multe sanse sa vedem Siri pe iPhone 3GS/4 si iPod Touch 3G/4G in formulele de mai jos decat intr-o versiune a iOS 5 facuta de Apple.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gHQyV9JQzSw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kRGY9BqQ-QM[/youtube]