Vodafone ofera internet gratuit in metroul din Bucuresti

  Acum cateva zile va spuneam in exclusivitate ca Orange ofera internet gratuit tuturor abonatilor care circula cu metroul prin Bucuresti. Astazi Vodafone face exact acelasi anunt la doar o saptamana distanta, preluand modelul celor de la Orange Romania. Eu unul sunt bucuros sa vad ca in Romania concurenta genereaza lucruri bune si astept de la Cosmote un anunt similar in saptamanile urmatoare. Nu ma asteptam ca Vodafone sa reactioneze atat de rapid insa ma bucur ca a facut-o.

Bucuresti, 9 noiembrie 2011 – Incepand de astazi, Vodafone ofera tuturor utilizatorilor sai acces gratuit la Internet in statiile si tunelurile metroului bucurestean. Toti clientii Vodafone care au activat o optiune de Internet – abonati, utilizatori de cartele sau de alte servicii de date – beneficiaza de acces gratuit la net, prin telefon, laptop sau tableta. Utilizatorii care nu au activata o optiune de Internet pot face acest lucru foarte usor, printr-un simplu apel gratuit la *NET#. Serviciile gratuite puse la dispozitie de Vodafone se bazeaza pe o solutie 3G/HSDPA care permite utilizatorilor accesul facil si rapid la Internetul mobil. Trecerea la o sesiune gratuita de browsing se face automat, fara a necesita modificarea setarilor de acces la Internet. Utilizatorii revin la o sesiune cu tarif normal de date, in apropierea iesirii din statiile de metrou.

  Daca nu aveti o optiune de internet activa pe cartela voastra Vodafone atunci nu aveti automat acces gratuit la internet ci trebuie sa efectuati un apel la *NET#. Sper ca pe viitor concurenta sa dea nastere si la alte proiecte la fel de benefice pentru utilizatori.