Exclusiv: Orange ofera internet gratuit in metroul din Bucuresti

    Desi oficial nu s-a anuntat nimic, astazi am aflat ca Orange ofera internet gratuit in metroul din Bucuresti tuturor clientilor sai. Vorbesc despre internet prin EDGE/3G care este gratuit pentru toti abonatii care au APN-ul net setat pentru conexiunea de date, APN care teoretic a fost setat de Orange inca de anul trecut cand aveam iOS 4.1 sau 4.2.1. Avand acest APN setat pentru telefon nu ar trebui sa vi se inregistreze traficul facut in metrou si daca aveti o cartela ar trebui sa puteti naviga fara probleme pe internet chiar daca nu aveti credit sau o optiune de internet activa.

    Pe site-ul celor de la Orange nu exista informatii despre aceasta gratuitate insa operatorii telefonici au fost toretic informati in legatura cu promotia celor de la Orange. Internetul gratuit este disponibil in orice statie si pe intreg tronsonul pe care circula metroul, in tot Bucurestiul.

UPDATE: Pe contul de pe Twitter al Orange a fost confirmata informatia deci puteti folosi linistiti internetul 3G gratuit la metrou. O initiativa buna din partea “portocaliilor”, sper sa vina si altele in viitor.