Apple ar putea vinde \”appcesorii\” in propriile magazine

   In ultimii ani au aparut tot mai multe accesorii pentru iDevice-uri insa accesorii care se conecteaza la iDevice-urile noastre folosind aplicatii speciale din App Store. Fie ca vorbim despre cantare, aparate de masurat tensiunea arteriala sau baterii externe, este clar ca iDevice-urile devin din ce in ce mai atractive pentru producatori si consumatori. Se pare ca Apple va promova tot mai mult asa-numitele “appcesorii” in magazinele sale in perioada urmatoare si termenul descrie accesoriile care se conecteaza la iDevice-uri cu ajutorul unor aplicatii dedicate.

Appcessories are going to play a significant role in the future of smartphones and applications. We will begin to see more and more companies integrate applications with accessories and other devices that can complement your smartphone experience. […] There is a lot of motivation for retailers to create specific appcessory sections within their storefronts to better promote this growing range of products.

  Pana acum Apple nu a dat prea multa atentie acestui gen de produse insa se pare ca membrii echipei de conducere a companiei din Cupertino privesc, cu alti ochi intreaga afacere. Ar fi interesant ca Apple sa vanda asemenea “appcesorii” in magazinele sale pe langa clasicele accesorii deoarece foarte multi posesori de iDevice-uri sunt interesati sa imbunatateasca functiile propriilor dispozitive. Mai mult decat atat, Apple are un App Store in spate si asemenea accesorii ar forta utilizatorii sa viziteze magazinul de aplicatii al companiei. Desigur ca totul depinde si de producatori care trebuie sa isi diversifice oferta si sa lanseze produse interesante.