Video: HotSpot Shield te ajuta sa navighezi in siguranta pe internet

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=sq85wY9fZxQ[/youtube]

  HotSpot Shield este un sistem de navigare pe internet care va permite sa accesati orice oriunde oricand in siguranta. Vorbim despre un sistem care permite utilizatorilor sa se conecteze la serverele unei companii prin intermediul unei conexiuni VPN si de a naviga pe internet fara grija ca ar putea oferi informatii hackerilor fara sa stie. Mai mult decat atat, prin acest sistem puteti accesa orice site de pe web indiferent daca ISP-ul vostru il blocheaza sau nu si mai mult, va protejati impotriva atacurilor de tip sniffing. Practic HotSpot Shield transforma orice conexiune HTTP intr-una HTTPS si totul in beneficiul utilizatorilor.

   Inca de la sfarsitul lunii trecute avem HotSpot Shield in App Store si cred ca este o metoda buna de a naviga pe internet cand folositi Wi-Fi-uri publice deoarece nimeni nu va putea folosi scripturi de sniffing pentru a inregistra informatiile trimise de pe dispozitivele voastre. Mai mult decat atat, HotSpot Shield are o functie care permite comprimarea traficului de internet astfel ca veti consuma mult mai putina banda cand navigati pe internet si desigur veti economisi bani. HotSpotShield nu este gratuit insa pretul unui abonament lunar este de doar 0.99$, deci indeajuns de mic pentru ca orice utilizator sa il poata plati.

   Aplicatia este gratuita in App Store, este facuta doar pentru iPhone/iPod Touch si este gratuita.

Pretul initial:
Numele:
Hotspot Shield VPN

Gratuit

s





Developer: AnchorFree Inc.
Categoria: Utilities


Descriere: +++FREE for the first 7 days+++ Unlimited VPN Bandwidth +++No Ads+++One subscription works on all your iOS devices (iPhone, iPad, iPod Touch)+++
Hotspot Shield for iOS provides the same great features as o…


Dimensiunea aplicatiei este: 1.4 Mb