Tutorial: Cum sa activezi bara Autocorrect in iOS 5 fara jailbreak

  Dupa posibilitatea de a face poze panoramice avem acum posibilitatea de a activa o bara de autocorectare a textelor, bara asemanatoare cu cea disponibila in sistemul de operare Android. Apple pare sa fi “imprumutat” de la Android OS aceasta functie insa sincer sa fiu eu unul nu o vad ca fiind chiar atat de utila pentru ca obstructioneaza si mai mult din limitatul spatiu disponibil pe ecran. Practic in acea bara vom avea afisate cuvintele pe care iOS-ul ni le propune pentru a corecta ceea ce am scris noi si inlocuirea unui cuvant se face prin simpla apasare a celui afisat in bara.

   Functia aceasta poate fi activata extrem de usor si de catre cei care nu au jailbreak facut propriului terminal iar mai jos aveti listati pasii care va ajuta sa faceti acest lucru.

1. Descarcati iBackupBot de aici.

2. Conectati iDevice-ul la calculator si faceti un backup folosind iTunes.

3. Deschideti iBackupBot, selectati cel mai recent backup si navigati catre Library/Preferences unde veti cauta fisierul com.apple.keyboard.plist  si il veti deschide. In versiunea gratuita a iBackupBot trebuie sa apasati cancel pentru a deschide fisierul.

4. Dupa ce l-ati deschis trebuie sa adaugati urmatoarea lunie de cod:

<key>EnableFirebreak</key>

<string>YES</string>

Inainte de </dict>

5. Salvati fisierul si restaurati backup-ul folosind iTunes.

  Dupa restore functia ar trebui sa apara automat pe ecran daca aveti optiunea de autocorectare activata din Settings>General>Keyboard.