Video: iOS 5.0.1 aduce gesturile multitouch pe iPad

   Lumea a cerut, Apple a fost nevoita sa dea si acum gesturile multitouch sunt disponibile pe tableta iPad. iOS 5.0.1 este versiunea care aduce gesturile multitouch pentru toti posesorii de tablete iPad si cand vorbim de gesturi multitouch vorbim despre posibilitatea de a trece de la o fereastra la alta a iOS folosind un swype cu 3 degete din stanga spre dreapta; posibilitatea de a inchide o aplicatie facand un gest de „prindere” cu 5 degete pe ecran si posibilitatea de a deschide task switcher-ul din iOS facand un swipe de jos in sus cu 4 degete.

  In iOS 5.0.1 gesturile multitouch le puteti activa pe iPad din meniul Settings>General unde aveti optiunea Multitasking Gestures care trebuie setata pe valoarea On. Pe iPad acest gesturi ar putea ingreuna modul in care functioneaza sistemul de operare.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a52zu-ocAd0[/youtube]

Articolul precedentCastigatorii concursului organizat de iDevice.ro si evoMAG.ro
Articolul următorApple vinde iPhone 4S decodat in SUA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.