iPhone 5 cu ecran de 4 inch exista insa este doar un prototip

  Vara aceasta am fost “inundati” de zvonuri care indicau faptul ca noul iPhone va avea denumirea iPhone 5, va fi mai subtire, va avea ecran de 4 inch, buton capacitiv si o carcasa de aluminiu. In realitate doar iPhone 4S a fost lansat pe piata insa iPhone 5 a existat si inca exista sub forma unui prototip care a fost testat de anumiti angajati ai companiei Apple. Cei de la BusinessInsider anunta acum ca au informatii de la o persoana care s-ar fi jucat cu dispozitivul si acesta contine toate specificatiile care au aparut sub forma de zvon pe internet.

We’ve been told this by an industry source who has been right about future Apple products in the past.  We have not been able to verify what he told us with a second source. So we’re still treating these details as rumors. You should probably still read this post with a nice fat dose of salt.

  • 4-inch screen
  • Aluminum back
  • Capacitive home button
  • “Flatter” form factor
  • Much faster than current hardware, but poor battery life
  • 10-megapixel rear camera
  • Siri prototype known as “Assistant”, which had been the rumored name for the feature until its introduction

  Avand in vedere ca foarte multi dintre voi au asteptat sa vada acel dispozitiv lansat de catre Apple, probabil va intrebati de ce oare a luat compania din Cupertino decizia de a lansa doar iPhone 4S? Ei bine se pare ca Steve Jobs a fost omul care s-a opus lansarii sale sustinand ca ecranul de 4 inch ar duce la o fragmentare a seriei de iDevice-uri lansate de compania din Cupertino. Desigur ca informatiile celor de la BusinessInsider nu au putut fi confirmate de cineva din interiorul Apple insa existenta unui asemenea prototip este extrem de posibila si spun asta pentru ca Apple a testat si tablete iPad cu ecran de 7 inch si diverse forme ale carcasei.