Video: Cum invata angajatii Apple modul in care trebuie sa trateze clientii

[vimeo]http://vimeo.com/32006264[/vimeo]

  Cand esti angajat la o companie importanta treci printr-o perioada de training in care inveti cum trebuie sa tratezi clientii care intra in magazin. Apple a gasit un mod destul de ciudat de a isi invata angajatii si clipul video de mai sus prezinta cat se poate de bine strategia companiei. Din pacate intreaga prezentare are destul de multe probleme pentru ca vorbim despre un clip video “hip hop” care din pacate este departe de a fi reusit chiar daca a fost produs de compania Apple. Mai jos aveti principalele principii dupa care se ghideaza un angajat cand intra in contact cu un client.

A – Approach the customer with a “warm welcome” 
P – Position, Permission, Probe — Tell the customer what you want to do, ask permission, and then ask them questions to determine their needs. 
P – Present the appropriate product solution that fits their needs. 
L – Listen to their concerns. 
E – End with a fond farewell and an invitation to return.

  Daca nu veti putea viziona clipul video peste cateva ore/zile, sa stiti ca el a fost sters, asa cum s-a intamplat deja cu majoritatea celor care au fost incarcate pe YouTube.

11 COMENTARII

  1. Am fost intr-un Apple store si esti foarte bine primit desi tot timpul e plin de clienti. Dar nu ai impresia nicio clipa ca astepti sau ca cineva nu se ocupa de tine! Sunt foarte profesionisti si in modul cum isi trateaza clientii.

  2. offtopic: zaone, un update la tabelul de jailbreak cand mai faci? ca au aparut versiuni noi de iOS, i4s etc. era bun tabelul ala:)

  3. @stefan: Ai jailbreak pentru iPhone 4S? Da-mi si mie versiunea si pun acolo. Pana una alta ala e tabel de jailbreak si decodare, nu tabel de prezentat terminale.

  4. Va spun eu cum sa faceți,dați click pe emblema vimeoo si se va duce in siteul de le vimeoo si va deschide video direct acolo si funcționează 🙂 se întâmpla de multe ori si cu formatele de YouTube pe care le pui zaone,nu știu care este problema,doar dacă mergi in pagina playerului funcționează si video 🙂