Video: Antena 1 spune prostii despre iPhone 4S

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aj-NPFfWpIY[/youtube]

   Cnform “profesionistilor” de la Antena 1, iPhone 4S este mai subtire, are un ecran mai mare si este de 7 ori mai rapid decat iPhone 4. In realitate lucrurile sunt putin diferite insa cei de la Antena 1 traiesc intr-o lume paralela in care Apple a lansat iPhone 4S ca un omagiu adus lui Steve Jobs. Vina nu este a domnisoarei care citea de pe prompter ci este a celui/celei care fara sa aiba habar a scris fabulatii despre iPhone 4S. Stiu ca in televiziuni lumea este cam paralela cu tehnologia insa Antena 1 se prezinta ca o televiziune serioasa si ma asteptam sa isi faca temele.

   Pana una alta, daca ai iPhone 4S inseamna ca ai acel iPhone despre care s-a vorbit toata vara dar care de fapt nu a mai ajuns in mainile cuiva. Clipul este vechi de cateva saptamani dar prostiile sunt la fel de mari.

Thanks to Florin.

17 COMENTARII

  1. Cei din televiziune/ media sunt paraleli si cu realitatea si cu stirile. La noi se face din ce in ce mai putina presa. De! Fiecare cu Romania lui.

  2. Lol ! Cat de idioti pot fi 😉 ! Măcar dacă dădeau draq un search pe Google ca tot au laptopurile alea de pomana acolo si aflau despre ce este vorba ! Dar antena 1 e retarda ! Sa ne aducem aminte despre MacBook Air 🙂

  3. De fiecare data cand ma uit la stirile de la noi raman prost. Si ma prostesc cu fiecare minut in care le ascult ineptiile. Ce sa mai, jurnalism de prima clasa! Un Pulitzer pentru domnii, va rog.

  4. sa stiti majoritatea televiziunilor de la noi dau numai rateuri de multa vreme incoace si asta este lipsa de profesionalism din partea tuturor.nu te poti astepta ca de la o televiziune romaneasca sa fie ca cele din afara macar dar cand manelizarea, prostia, pitipoancele si cocalarii au umplut televiziunile in prime time si nu numai la ce sa ne mai asteptam de la ele.vai de ele si de cine s-o mai uita la asa ceva.rusinica,rusinica

  5. Nu este deloc surprinzător, știrile juridice și cele medicale sunt la fel de abramburistice și total pe lângă realitate. Concluzia este că, cel puțin în RO, ziariștii sunt niște persoane care nu cunosc niciun domeniu bine, dar scriu despre toate! Ce poate să iasă când cineva descrie un fenomen despre care habar n-are?

  6. Of ce mult imi plac stirile, dar cele romanesti sunt ca nicaieri in lume, stirile sunt mai mereu pe un ton alarmant pline de rahaturi cum au spus unii mai sus cu accidente sau cu ionel din nu stiu ce comuna care ii sparge capul lui Vasile cu toporul, pt ca il atacase cu o coasa, lol… Numai din astea auzeam mai ales la stirile de la 5…
    Pe urma revenind la subiect, numai aberatii vb astia pe acolo, lol – bravo zaone pt articol 🙂

  7. auzi 4000lei, cum au facut asta, cu pitagora, cand lumea se uita la asa ceva, se va gandi ca nu-si va lua iPhone nici la pastele cailor

  8. Chiar ca is habarnisti. Chiar daca unii din prezentatori mai stiu cate ceva despre 4s, ei doar citesc de pe prompter ce au scris producatorii emisiunii, care intr-adevar sunt varza. Auzi acolo de 7 ori mai rapid!?