2012 ne va aduce si mai multe procese intre Samsung si Apple

   Credeati ca in 2012 Samsung si Apple se vor impaca si vor uita de procesele care sunt acumpe rolul instantelor de pe intregul glob? Daca da atunci va anunt ca va inselati amarnic deoarece Samsung este decisa sa actioneze compania Apple in judecata in si mai multe tari anul viitor. La baza proceselor vor sta brevetele de inventie pentru tehnologii 3G, cele pe care unele instante le-au declarat ca facand parte din standardul FRAND. Prima parte a anului 2012 pare sa fie perioada in care Samsung intentioneaza sa porneasca, cele mai multe procese impotriva companiei Apple, acum ramane de vazut cate dintre ele vor avea succes.

Australia Federal Court Justice Annabelle Bennett today ordered that a trial on Samsung’s claims be held in March. Cupertino, California-based Apple had opposed an early trial, with its lawyer Stephen Burley saying the company needed more time to prepare the case and favored a hearing in August. Samsung, the world’s biggest maker of smartphones last quarter, dropped its bid for a temporary injunction barring Apple from selling the iPhones and iPad 2 and instead is seeking an early hearing. The Australian trial will be a prelude for Samsung in its U.S. case before the International Trade Commission on similar claims, which Burley said will be heard in May and June.

   Din pacate pentru utilizatori nu exista vreun fel de beneficiu din aceste dispute legale pentru ca intr-un final se va gasi un producator de terminale Android care sa aiba curajul de a bloca vanzarile iDevice-urilor desi Motorola nu l-a avut. Sper ca intr-o buna zi un producator de terminale Android sa interzica vanzarea iDevice-urilor intr-o anumita tara pentru a le da celor de la Apple de inteles ca problemele sistemului de operare si a iDevice-urilor sunt mai importante decat “luptele” cu privire la brevete de inventie.