iOS 5.0.2 ar putea fi lansat pana la sfarsitul saptamanii viitoare, iOS 5.1 va aduce functii noi pentru Siri

   V-am spus in weekend ca Apple ar putea lucra deja la noua versiune a iOS 5 care ar trebui sa rezolve problemele cu autonomia bateriei, semnalul GSM, semnalul Wi-Fi si orice alte probleme intalnite de utilizatori. Ei bine un site din Germania sustine ca are informatii de la un inginer al companiei Apple care spune ca iOS 5.0.2 este deja in lucru si ca el va fi lansat pana la sfarsitul saptamanii viitoare pentru utilizatori. Daca acest lucru este adevarat atunci se pare ca Apple a renuntat la a mai da posibiltatea developerilor de a testa noua versiune a sistemului de operare si se va baza doar pe inginerii sai pentru a rezolva problemele.

    Pe langa iOS 5.0.2, Apple lucreaza si la iOS 5.1 care va aduce functii noi pentru Siri, asistentul personal implementat in iPhone 4S. Se pare ca Siri va putea rula in sfarsit comenzi in sistemul de operare astfel ca vom putea face poze, inregistra clipuri video, dezactiva functii precum Wi-Fi, Bluetooth, etc. Totul se va face doar prin rularea unor comenzi vocale in interfata Siri si daca informatiile sunt adevarate atunci ele confirma faptul ca Apple are planuri mari pentru asistentul sau personal. Deocamdata totul este doar la stadiul de zvon insa eu cred iOS 5.0.2 este sigur in lucru.

UPDATE: Se pare ca in noul update Apple va modifica modul in care iOS-ul preia setarile de retea si administreaza modul de conectare la retelele GSM. Aparent compania ar dori sa ofere utilizatorilor 10 ore de usage cu 40 de ore de standby in urma update-ului la iOS 5.0.2 insa deocamdata am avut doar dezamagiri de la Apple as aca ramane sa vedem cat de bine se vor descurca inginerii companiei acum.

18 COMENTARII

  1. @Zaone raspuns si tu la off topic
    Daca am Siri pe iTouch 4 merge sami pun alarme si sa ii zic ce muzica sa ascult?nu ma intreseaza harti si alte prostii

  2. @ Blitzkrieg Din pacate nu poti face acest lucru doarece si pentru acele comenzi procesul de Back-end al lui Siri interpreteaza inputul tau prin conectarea la serverele Apple. Asadar fara a “pacali” serverul ca tu dai comenzile de pe un 4s nu il poti folosi la nimic.

  3. Siri, Siri, ce ne-am face fără Siri … în fiecare zi ceva nou despre Siri, ar trebui să facă secțiune de Siri în header-ul site-ului Apple!

  4. Trebuie buton de comutare intre retele 2g si 3g.Poate chiar daca sunt intr-o zona cu 3g vreau sa folosesc 2g-ul si astfel fac economie de baterie.Siri trebuie imbunatatit pentru ca este inutil deocamdata.De duminica nu l-am mai folosit, ca nu imi este util.Poate in combinatia cu handsfree-ul sa fie mai util, dar toate ziua stau la birou

  5. Mai are cineva probleme cu iTunesul de pe iDevice-uri?….mie nu imi deschide pagina….nici la muzica zici la videoclipuri….mă poate ajuta cineva?…si imi apare si ping….please help!!!