Aplicatia iDevice.ro si problema notificarilor duble – update

   V-am spus acum cateva saptamani ca voi incerca sa gasesc o rezolvare pentru problema notificarilor duble din aplicatia iDevice.ro si exact acest lucru il fac acum. Am luat legatura cu cei al caror sistem de push notifications il folosim, au depistat problema si inearca sa o rezolve cat se poate de repede. Nu stiu cat timp va dura insa mi s-a promis ca in curand nu veti mai primi notificari duble absolut deloc si sper ca totul sa se rezolve cat se poate de curand. Daca problema nu se va rezolva atunci voi face o schimbare a serviciului de notificari dar pana acolo mai este.

   Intre timp voi incerca sa refac o parte a aplicatiei impreuna cu Victor, mai exact vom reface modului care va ofera posibilitatea de a citi articolele de pe site. Vom face un sistem care va fi mai usor de utilizat, va aduce informatiile mai repede pentru voi si va functiona mult mai bine. Acest update sper sa il avem disponibil pana de Craciun desi este mult de lucru la el. Cam atat deocamdata, cand mi se confirma ca problema cu notificarile duble a fost rezolvata va voi anunta.

27 COMENTARII

  1. Astept cu nerabdare update-ul :). Daca tot modificati aplicatia….nu vreti sa o faceti ca atunci cand deschid notificarea sa ma duca direct la articol si nu la ecranul principal al aplicatiei ? Cred ca ar fi mai practic.

  2. Daca chiar deranjeaza se poate sa dezactivati notificarile sonore si cel putin nu va mai “deranjeaza” daca chiar e asa de naspa! Eu le am dezactivate ca daca eesti ocupat te pot intrerupe…

  3. Parafrazând articolele alarmiste din ultima vreme de pe site, aș putea spune că, iată, sunt numai probleme cu iDevice.ro, a scăzut calitatea, nu se găsesc soluții, a devenit un “notification-gate”, etc. 😉

  4. IOS 5.0 Iphone 4 – din toate programele care le folosesc si am active notificarile doar aplicatia iDevice trimite notificari duble, si mai rar chiar triple. Nu conteaza ca sunt pe 3g sau wifi el la fel se comporta. (Y!M, Skype, Viber, Facebook, si cateva jocuri primesc notificarile ok)

  5. Ar fi frumos ca atunci cand din lockscreen iti vine un articol si dai slide pe el sa te duca direct la subiect si ar fi frumos de asemenea un zoom la articole din aplicatie..
    Legat de notificare, cel putin la mine decat la idevice.ro primesc duble notificare in rest nu am intalnit aceasta problema si de la alte app..

    Toate cele bune si spor la treaba za

  6. consider ca problema vine din aplicatia ta… de cand a aparut au fost problem cu notificatile… si pe ios 4 si pe ios 5… chiar si in perioada cand aparuse in cydia tot au fost probleme cu notificarile

  7. @Seve: Buna intrebare, nici cei de la companie nu mi-au spus de ce. Zi-mi te rog ce UDID ai. BTW, zi-mi cum ai facut activarea, daca e cu o cartela a operatorului sau prin jailbreak.

  8. UDID-ul l-am trimis pe mail (office@idevice.ro), sper ca este ok!
    Am jailbreak facut la ios 5.0 cu sn0wbreeze si nu folosesc o cartela a operatorului, activarea am facut-o cu geveysim!