Apple lanseaza iOS 4.4.3 pentru Apple TV 2G

   In aceasta seara Apple a lansat versiunea 4.4.3 a iOS pentru Apple Tv 2G care este disponibil in magazine de mai bine de un an. Noua versiune a sistemului de operare rezolva o parte dintre problemele existente in versiunea anterioara insa aduce si posibilitatea de a folosi functia Photostream a noului iCloud.  Apple nu a specificat in mod oficial de noutati aduce iOS 4.4.3 pentru Apple TV 2G asa ca daca aveti unul va trebui sa faceti update pentru a afla imbunatatirile aduse pentru produsul propriu. Puteti descarca iOS 4.4.3 pentru Apple TV 2G de aici.

4 COMENTARII

  1. Am facut upgrade la 4.3.3. Noutati putine. Au activat din nou cumpararile si inchirierile de filme care au fost dezactivate cu ultima versiune, au adauugat un site video WSJ Live si streaming photo prin ICloud de care spuneai tu. Eu doar atat vad deocamdata. Sper sa fi rezolvat bug-ul care intrerupea vizionarea pe la jumatatea filmului dar imi voi da seama cand am sa vizionez unul.

    Aloha la toata lumea 😉

  2. La ultimul update pe lângă PhotoStream am primit si canalul tv online WSJ (Wall Street Journal )

    Sa vedem ce aduce nou acum…probabil aplicatii

  3. sunt curios,,”trolli” de pe aici daca au mar tv ce TV (in adevaratul sens al cuvintului ) au conectat cutia di imaginea de sus,,,sper ca nu samsung,lg sau alti plasticari,,,,,sper,,,