3 milioane de tablete iPad 3 cu ecran de inalta rezolutie ar putea fi disponibile pentru lansarea din 2012

    Ieri va spuneam ca partenerii Apple incep sa primeasca deja ecranele viitoarei tablete iPad si acum aflam ca 3 milioane de astfel de ecrane vor fi pregatite pentru asamblarea in tablete la inceputul anului 2012. Zvonurile venite din Asia indica faptul ca Samsung si LG au livrat deja 1 milion de ecrane de inalta rezolutie catre Apple, urmand ca alte doua milioane sa fie livrate pana la sfarsitul anului viitor. Deocamdata nu se stie ce fel de rezolutie vor avea ecranele insa din moment ce se vorbeste despre ea, exista sansa ca Apple sa schimbe rezilutia din iPad 3 insa nu neaparat in Retina Display.

Samsung Electronics, LG Display and Sharp reportedly shipped a total of one million units of high-resolution flat panels for next-generation iPads to Apple in October and will ramp up shipments to two million units in November, according to industry sources. Judging from the shipments of panels and related parts, Apple’s contract maker Foxconn Electronics is expected to start assembling the new iPads in January 2012, said the sources.

    Zvonurile recente privind lansarea iPad 3 dadeau drept sigura implementarea unui ecran retina in viitoarea tableta a celor de la Apple insa desigur ca nu exista confirmari 100% sigure care sa sustina aceste teorii. Daca Apple va modifica rezolutia tabletei, este posibil sa gaseasca o metoda de a o creste impreuna cu numarul de pixeli per inch insa fara a o dubla. Cred ca anul 2012 trebuie sa aduca o tableta iPad cu o rezolutie mai buna avand in vedere ca majoritatea tabletelor Android ofera deja acest lucru si Apple nu.

8 COMENTARII

  1. Daca apare una de 7″ cu ecran macar 720p o iau pe loc 🙂 Dar nu cred, Apple vrea fie sa ne chioram pe ecrane de 3,5 fie sa caram o tava de placinte de 10″. Tot ce e ” in between” e de cacao, sunt “palete”. Pentru eventualii acuzatori: sunt posesor de I4.

  2. Dupa parerea mea dimensiunea ideala pentru o tableta e intre 5 si 9″, adica exact spatiul ramas liber intre smartphone si netbook. Logic ? O tableta de 10″ nu e buna nici de sufragerie, iti rupe mainile dupa un timp, daramite sa mai fie portabila. La 7-8″ e suficient de usoara sa o iei cam peste tot si sa inlocuiasca o consola, un PDA, un UMPC ( mai tine minte cineva ? ) un media player, etc. O placere sa o ai de ex. intr-o calatorie lunga cu trenul sau avionul. De aia mi-ar placea daca Apple mi-ar oferi alegerea…