Apple aduna ecrane pentru iPad 3, reduce comenzile pentru iPad 2

    Acum cateva saptamani a aparut un zvon care sustinea ca Apple a redus numarul comenzilor pentru tableta iPad 2 si iPhone 4S din cauza unei scaderi a vanzarilor celor doua produse. Ei bine zvonul s-a dovedit a fi in parte fals deoarece Apple a redus numarul comenzilor pentru iPad 2 insa nu pentru ca tableta nu s-ar mai vinde ci pentru ca are un exces de stoc de 4 – 5 milioane de unitati in momentul de fata. Apple s-a pregatit pentru un sezon de iarna extrem de aglomerat insa partenerii companiei primesc acum si primele componente pentru viitoarea tableta iPad 3 care ar urma sa fie lansata in primavara.

Samsung and Sharp already began shipping panels for the next-generation iPads to Apple in October, and Taiwan-based touch panel makers TPK Holding and Wintek will begin to ship touch panels for the new iPads to the supply chain in November-December.

    Samsung si Sharp sunt partenerii Apple care ar fi inceput sa trimita deja primele componente la fabricile de asamblare si vorbim despre ecranele viitoarei tablete. Desi deocamdata nimeni nu stie ce fel de ecran va avea tableta iPad 3 a companiei Apple, ultimele zvonuri indicau faptul ca Retina Display-ul isi va face in sfarsit aparitia. Daca acest lucru este adevarat atunci vom avea o tableta ipad 3 care va merita cumparata fara nici cea mai mica indoiala insa abia in primavara vom sti ce are Apple pregatit pentru noi avand in vedere ca zvonurile rareori prezinta realitatea.