Video: Al Gore vorbind despre Steve Jobs si modul in care a fost construita compania Apple

   Steve Jobs a decedat pe data de 5 octombrie 2011 insa compania Apple a fost conceputa pentru a avea oameni pregatiti sa continue munca de inovare chiar si fara Steve. Al Gore, fost vicepresedinte american, vorbeste despre tot ceea ce a construit Jobs la Apple dar si despre modul in care totul va continua dupa moartea sa. El sustine ca Apple este cea mai mare creatie a lui Steve Jobs si ca in interiorul companiei au fost adusi oameni extrem de capabili sa isi indeplineasca task-urile, oameni inovativi care sa poata continua munca inceputa de Jobs acum cativa ani.

It’s a terrible loss, of course, for the entire world. We’ll all miss Steve. But for all of his inventions – “among them all, I actually think his greatest work was Apple itself. He created an organization – and inspired it – that literally creates technology that people love … and that’s going to continue. There’s so many things in the pipeline, and the team that he built is hitting on all cylinders.

   In interviul cu Walt Mossberg de la AllThingsDigital, Al Gore explica faptul ca Steve Jobs a discutat in consiliul director despre modul in care va continua compania si si-a dorit ca toti sa nu se intrebe ce ar fi facut Steve ci sa inoveze si sa continue intr-un mod propriu. Desigur ca intrebarea aceasta va fi pusa la un moment dat si atunci probabil vor fi luate decizii asa cum Steve le-ar fi luat insa deocamdata Apple pare sa continue munca fostului sau CEO.