Steve Jobs a incercat sa reinventeze trei produse inainte de a muri

   Stiind ca timpul sau pe pamant se apropie de sfarsit, Steve Jobs s-a concentrat pe dezvoltarea unor produse revolutionare pentru compania Apple. Walter Isaacson a fost omul care a avut privilegiul de a afla cele mai multe informatii in legatura cu Jobs inainte de moartea sa iar intr-un interviu pentru New York Times a declarat ca Steve Jobs era obsedat de reinventarea a trei lucruri: televizorul, cartile si fotografia. Isaacson nu da detalii despre progresul pe care Jobs l-ar fi facut in reinventarea acestor produse pentru ca Apple inca lucreaza la ele dar sustine ca Steve a lucrat destul de mult la cateva proiecte in aceste domenii.

He had three things that he wanted to reinvent: the television, textbooks and photography. He really wanted to take these on. I didn’t go into details about these products in the book because it was implicitly Apple’s creations and it’s not fair to the company to reveal these details. But, he did talk about the television. He told me he’d “licked it” and once said, “There’s no reason you should have all these complicated remote controls.”

    Despre televizorul fara telecomanda stim cu totii si stim ca el ar putea deveni realitate cu ajutorul lui Siri, asistentul personal care a schimbat gandirea posesorilor de terminale iPhone. Despre carti si fotografie nu se stie absolut nimic insa teoretic aceste domenii sunt separate de ceea ce dezvolta Apple in general. E greu de spus daca Apple va continua dezvoltarea produselor la care Steve Jobs lucra insa daca o va face atunci ne asteapta cateva lucruri extrem de interesante in viitor.