iWindows Pro simuleaza Windows-ul pe iDevice-ul tau

   iWindows Pro este un nou tweak dezvoltat pentru iDevice-uri care este special conceput pentru a simula rularea sistemului de operare Windows in iOS. Dupa cum vedeti si din imaginile acestui articol, tweak-ul este foarte bine realizat pentru a aduce pe ecranele utilizatorilor o experienta cat se poate de apropiata de ce a utilizarii sistemului de operare conceput de Microsoft. Desigur ca nu veti schimba interfata iOS-ului cu cea a Windows 7 insa veti avea ocazia de a va vedea cum ar functiona o versiune a sistemului de operare dar pentru terminale mobile.

    iWindows Pro este disponibil gratuit in Cydia in repo-ul BigBoss.

26 COMENTARII

  1. Care e rostul aplicatiei? De ce ar vrea cineva Windows pe un iPhone? Doar de amorul tweak-ului si a laudei “Uite ce putem sa facem noi cu iPhone? Moarte Symbian si Android!” ? Total useless din punctul meu de vedere.

  2. Buna daca ma ajuta cibeva am instalat si cand il pornesc imi cere pass puteti sa imi spuneti va rog si mie care e? Mersi anticipat!

  3. OMG, the face of horror … 😀

    Cât ține bateria cu toate briz-brizurile (Aero?), mai mult de 1-2 ore?

    @Ursuursu: LOL, parola ar trebui s-o știi TU cel mai bine! Apoi, chiar vrei s-o vezi publicată pe ‘net?! 😀

  4. Chiar nu e nimeni care sa imi spuna care e pass de pornire eu nu am pass nici pe sim nici pe tel si am incercat toate variantele si imi spune tot timpul pass gresit!

  5. Sa inteleg ca nu stie nimeni sami zica de ce numi merge progaramelul asta pe IOS 5.0.1 Adik mi se deschide dar se inchide imediat …!!!!!

  6. @Ursuursu: Parola default pentru user-ul default (“mobile”) de pe iOS este: alpine. Încearc-o pe-asta și zi-ne dacă ți-a mers!