Video: Jony Ive explicand procesul de fabricare a tastaturilor si carcaselor unibody pentru Mac-uri

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=t0fe800C2CU[/youtube]

   Privindu-l pe Jony Ive vorbind despre produsele Apple raman cu impresia ca el fie traieste intr-adevar o senzatie de implinire cand tine in mana un produs finit fie este un foarte bun prezentator. Tind sa cred ca el investeste mai mult decat timp si imaginatie in design-ul produselor Apple iar in clipul video de mai sus geniul din laboratoarele de design ale Apple explica procesul de fabricatie al Mac-urilor. Pentru orice design al unui produs Jony Ive petrece foarte mult timp in laboratoarele Apple incercat sa perfectioneze cat se poate de bine ceea ce noi vom tine in mana peste cateva saptamani/luni/ani.

   Imaginile fac parte dintr-un documentar numit Objectified, documentar in care Jony Ive vorbeste alaturi de alti mari product designers din lume.

6 COMENTARII

  1. Intotdeauna l-am considerat pe Johny Ive unul din marile genii din spatele lui Steve Jobs. Alaturi de nume ca Bob Mansfield(pe partea de hardware), Scott Forstall(pe partea de software iOS), Phill Schiller(pe partea de marketing) si multi altii. Meritul lui Steve e ca i-a gasit si a reusit cumva sa-i tina uniti si sa produca ceva extraordinar…