Bitdefender Free Edition – protectie antivirus gratuita impotriva oricarei amenintari

  Bitdefender, una dintre cele mai “de succes” companii romanesti, a lansat recent o versine gratuita a solutiei antivirus proprii. Bitdefender Antivirus Free Edition este o solutie antivirus gratuita pentru a ne proteja calculatoarele impotriva oricarui gen de virusi si malware iar cei de la Bitdefender promit foarte multe cu un pachet pe care nu cer vreun ban. Mai mult decat atat, compania a facut recent un studiu intre utilizatorii din Romania si a descoperit ca majoritatea dintre ei isi viruseaza calculatoarele prin simpla descarcare a fisierelor de pe torrentele publice, lucru care este extrem de raspandit in randul posesorilor de calculatoare de la noi.

  Partea buna este ca solutia antivirus celor de la Bitdefender este special facuta pentru a descoperi orice fel de virusi indiferent in ce fisiere sunt ascunsi. Bitdefender Antivirus Free Edition ofera utilizatorilor protectie impotriva virusilor, a malware-ului, a atacurilor de tip phishing, dar si protectie pentru serviciile de tip cloud iar mai jos aveti principalele caracteristici ale noii versiuni a antivirusului :

  • Autoscan: Cum ar fi dacă nu aţi mai vedea niciodată mesajul “Atentie! Nu v-aţi scanat sistemul!”? Prin intermediul tehnologiei Autoscan, Bitdefender Antivirus Free Edition acţionează în fundal, scanând periodic sistemul fără a îi afecta performanţele;
  • Active virus control: Active Virus Control monitorizează comportamentul proceselor în timp real, pe măsură ce acestea rulează, identificând activitățile suspecte
  • Antiphishing: Identifică şi blochează site-urile care ascund riscuri sau tentative de phishing (furturi asociate cu cardurile de credit).
  • Servicii de scanare de tip “cloud”: Menţinerea unei rate de detecţie eficiente, incluzând aici ameninţările noi sau necunoscute, se datorează unei comunicări globale în timp real dintre serverele Bitdefender in Cloud şi produsele Bitdefender
  • Actualizari periodice: Bitdefender Antivirus Free Edition se actualizează singur în mod periodic, asigurând un nivel optim de protecție împotriva celor mai noi amenințări.

   Probabil veti spune ca Bitdefender Free Edition este doar un nou antivirus si ca nu aduce nimic in plus fata de altele asemanatoare insa eu unul am ramas placut impresionat de solutiile implementate de companie. M-am convins ca Bitdefender este un antivirus care ofera protectie completa in momentul in care am realizat ca un add-on al Firefox era infectat cu un malware pe care niciun alt antivirus nu l-a putut detecta. Bitdefender l-a recunoscut imediat si l-a sters fara prea multe discutii iar pe mine m-a convins ca un calculator cu Windows merita protejat deoarece malware-ul se ascunde in orice colt al sistemului de operare.

    Bitdefender Antivirus Free Edition este o solutie antivirus care integreaza cele mai avansate tehnologii de blocare a amenintarilor informatice, oferind siguranta maxima cu un consum minim de resurse. Tehnologia celor de la Bitdefender este utilizata de peste 400 de milioane de oameni din lumea intreaga si a fost clasata pe locul 1 in topul celor mai bune solutii antivirus din lume. Avand in vedere ca vorbim despre o solutie antivirus gratuita, nu exista impedimente pentru a oferi Bitdefender Antivirus Free Edition macar sansa de a va demonstra ca va poate proteja calculatorul. Puteti descarca Bitdefender Antivirus Free Edition de aici.