iPhone 4S a ajuns in topul celor mai populare camere pentru telefoane mobile de pe Flickr

    La putin peste o luna de la lansarea oficiala, iPhone 4S a ajuns deja pe locul al doilea in topul celor mai populare camere pentru telefoane mobile de pe celebrul site Flickr. Zilnic milioane de utilizatori din lumea intreaga isi incarca pozele pe Flickr si dupa cum observati in imaginea de mai sus, iPhone 4S isi face rapid loc printre cele mai populare dispozitive cu care sunt inregistrate pozele publicate pe Flickr. In momentul de fata dispozitivul ocupa locul al doilea in topul celor mai populare camere pentru telefoane mobile, locul intai fiind ocupat desigur de iPhone 4.

    Nu cred ca 4s-ul va detrona prea curand iPhone 4 din acel top insa ma astept ca noul dispozitiv sa ajunga extrem de repede in topul celor mai populare camere cu care sunt inregistrate pozele incarcate pe Flickr. iPhone 4 ocupa de cateva luni bune acea pozitie insa anul viitor iPhone 4S va ajunge mai mult ca sigur cel putin in top 5.

6 COMENTARII

  1. Tu lasi sa se inteleaga ca ar putea pierde locul 2 si de-abia ar mai putea ramane in primele 5 , cand in realitate e pe locul 2 galopand spre locul 1 in cateva luni .