Atentie! Tentativa de phishing in Romania folosind iPhone 4 si o interfata Facebook

    In ultima vreme tot mai multe pagini si aplicatii de facebook ale unor tepari fara rusine pacalesc utilizatorii cerandu-le un like in schimbul castigarii unui produs Apple. Desigur ca totul este o minciuna insa cum multi dintre romani sunt extraordinar de naivi, teparii isi promoveaza cu succes tepele pe internet. Mai sus aveti o tentativa de phishing folosind o interfata Facebook si desigur terminalul iPhone 4 drept momeala. Interfata nu apartine Facebook ci este instalata pe un server al unui baiat care incearca sa obtina email-urile si parolele de inregistrare a cat mai multor conturi de Facebook.

    De indata ce ati introdus acolo datele de autentificare puteti sa va luati adio de la contul de Facebook impreuna cu tot ce se afla in el si nu, niciun iPhone 4 nu va astepta de cealalta parte a ferestrei. Cei de la Kaspersky au descoperit metoda de phishing prezentata mai sus si va recomand sa fiti foarte atenti altfel maine, poimaine plangeti dupa contul de Facebook.

6 COMENTARII

  1. faceam si eu asa dar cu mail-urile de yahoo (respectiv yahoo messenger)… e ok… asta e.. nu trebuie decat sa ai chef sa vrei sa faci asta, nimic mai mult sau mai greu… eu am facut de fun.. am schimbat doar vre-o 10 pass-uri.. din aprox 1000… a fost ceva trecator… nu am fost singurul si nici ultimul… oricum urasc facebook-ul deci ma incanta “stirea” asta… aveti nevoie de un serviciu virtual ca sa aveti prieteni… foarte tare… va urez o zi buna.

  2. Eu nu-mi fac probleme. Am link checker de la dr web si depisteaza totdeauna sit-uri de genul asta. Binenteles cu dr web instalat.

  3. OFF: Kaspersky sunt unii din cei mai buni nu, BitDefender de ce nu ne ajuta pe noi?
    ON: Ca sa pici in capcana asta ar trebui sa fii un pic mai naiv si prea putina experienta de web surfing!