Video: Codul de siguranta a unui iDevice poate fi inlaturat foarte simplu prin jailbreak

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_u1yQrv3Tgk[/youtube]

   Prin jailbreak putem modifica in orice fel functionalitatea iOS-ului instalat pe iDevice-urile noastre iar eliminarea codului de siguranta era posibila de ani buni. Din pacate pentru a face acest lucru era nevoie de cautarea unor fisiere din interiorul iOS-ului, fisiere care trebuiau modificate pentru a permite inlaturarea codului. Ei bine intregul sistem a fost “automatizat” de cativa hackeri care acum folosesc procesul de jailbreak pentru a inlatura foarte simplu codul de siguranta setat pe orice iDevice si totul se face in doar cateva minute.

    Solutia prezentata in clip a fost confirmata ca fiind autentica de catre MuscleNerd insa in momentul de fata nu se stie metoda pe care hackerii o folosesc pentru a elimina codul de siguranta din terminale. Baietii care au descoperit metoda sunt din Israel si fac deblocarile ditrect intr-un service deci nu puteti descarca vreun soft care sa faca acest lucru acasa. Dev Team pare sa stie despre metoda folosita de israelieni insa desigur ca nu o va face publica. Solutia functioneaza pe orice versiune a iOS mai mare de 4.1 insa nu este publica.

10 COMENTARII

  1. Codul de siguranta nu prea mai e bun de nimic , daca ai Iphone 4s . II zici lu Siri sa sune pe cineva , el suna . Iti arata datele contactelor , iti citeste mesajele etc . Cu toate ca ai cod de siguranta sa ascunzi chestiile astea in caz ca se uita cine la telefonul tau .

  2. am si io o intrebare 😀 daca dau app sync din itunes de acolo imi sterge si jocurile luate cu instalous sau sterge si cydia tot ?

  3. @Luca Eu vorbeam doar in cazul in care Siri este activat si il folosesti . Daca nu ai activat Siri , logic ca nu poti sa il folosesti indiferent daca ai telefonul blocat sau nu .

  4. salut! am o problema cu un iPod touch 2. Mi s-a terminat bateria ,l-am pus la incarcat apoi cand m-am dus sa-l iau avea cod de siguranta. Si inainte nu avea. Ma puteti ajuta va rog?

  5. salut! Am o problema cu un iPod touch 2. L-am pus la incarcat ,si cand m-am intors sa-l iau avea cod de siguranta. Cand l-am pus la incarcat era inchis si nu avea cod. Ma puteti ajuta va rog?