Promotii la aplicatiile romanesti cu ocazia Black Friday?

    Zilele acestea am scris vreo 5 – 6 articole in care v-am prezentat peste 100 de aplicatii si jocuri care sunt disponibile la pret promotional cu ocazia Zilei Recunostintei si a vinerii negre. Desigur ca in realitate sunt mult mai multe insa e greu sa le tii urma tuturor avand in vedere ca in App Store se “ascund” in jur de 500.000 de aplicatii. Oare dezvoltatorii romani de aplicatii au inteles ceea ce am explicat eu aici acum cateva saptamani de zile? Deocamdata as putea spune ca nu a inteles nimeni ceva pentru ca nu am vazut aplicatii romanesti disponibile la reducere in weekend-ul acesta, insa s-ar putea sa ma insel si ele sa existe.

    Este adevarat ca “vinerea neagra” nu este vreun eveniment romanesc insa este practicat la nivel mondial si nu ar strica daca aplicatiile romanesti ar avea parte de aceleasi reduceri pe care cele straine le au deoarece utilizatorii vor alege intotdeauna sa cumpere ce e mai ieftin. Din pacate dezvoltatorii romani care activeaza de cativa ani de zile in App Store inca nu au invatat lectia reducerilor si in general aleg sa reduca pretul o data sau de doua ori pe an dar intre timp se plang ca lumea nu le cumpara aplicatiile. Ganditi-va ca daca vindeti 10 aplicatii la un pret mai mic aveti sanse mai mari sa atrageti clienti noi decat daca vindeti 3 aplicatii la un pret mai mare.

   Sper ca macar in perioada Craciunului sa se trezeasca dezvoltatorii nostri si sa reduca preturile aplicatiilor altfel de articole de genul acesta nu isi mai au rostul.