Tepe cu aplicatii din App Store: Phone Security Pro

   Continui astazi seria tepelor cu aplicatii din App Store prezentandu-va Phone Security Pro™, o aplicatie care promite sa ne aduca un nou mod de a debloca lockscreen-ul iDevice-urilor noastre. Aplicatia ar trebui sa ne dea posibilitatea de a modifica modalitatea de unlock a iDevice-urilor conform descrierii din App Store insa realitatea este ca ea nu poate face acest lucru. Apple NU permite vreunei aplicatii sa modifice sistemul slide to unlock din LockScreen asa ca tot ceea ce prezinta dezvoltatorul este desigur o mare minciuna, dar asta nu e ceva nou in App Store.

Finally you can setup a Dot-Lock screen to protect your iPhone from Theives!!  With this app you get a new way to protect your privacy. Set your own custom pattern code to keep all intruders out!  Phone Security will sound one of the 10 alarms provided by the app if anybody moves your iPhone or iPod Touch.  They will have to know your passcode or dot-lock combination or kill the app in the multi-task bar in order to stop the alarm. 

    Problema cea mai mare? Spiritul de turma al necunoscatorilor care probabil vor cumpara in continuare aplicatia avand in vedere ca ea se afla in topul celor mai cumparate din App Store Romania. Am prezentat in weekend alte cateva tepe de aplicatii si vad ca ele inca se afla in topul celor mai cumparate aplicatii in continuare, deci prostia naivitatea oamenilor nu are limite.

25 COMENTARII

  1. ar trebui ca apple sa nu permita acestori dezvoltatori sa puna astfel de prostii pe app store da deh ei isi fac banii pe spinarea fraierilor care pun botu la toate aplicatiile 🙁

  2. Poate dați report fiecare din voi la aplicatiile astea fake si o sa vedeți cum dispar din AppStore! Doar dacă scrieti aici una,alta nu va rezolva nimic…ms zaone ca ne atragi atenția…chiar as fi vrut sa o cumpăr ieri dar nu mai aveam bani pe card si așteptam salariul,acum nu mă mai grabesc sa o iau 😀

  3. mai mult, de vina e si apple care are mare intarziere in a afisa reviewurile oamenilor care au cumparat.. cred ca lucrul asta e facut special sa cumpere mai multi. sper ca apple va rezolva problema asta cu aplicatiile tzeapa.

    daca te uiti la iblacklist manager la reviewuri, apar inital 8 reviewuri cu 5 stele la care, daca te uiti mai atent, vezi ca sunt scrise intr-o romaneasca foarte ciudata.

    baietii din afara au deja conturi pe carduri romanesti cu care isi cumpara aplicatia si baga in romaneste reviewuri din google translate.. la unul au gresit si au bagat traducerea in ungureste..

  4. @Rares: Ce aplicatie ai cumparat si… esti 100% sigur ca pretul aplicatiei era afisat in AppStore la 0.79€ si nu la 1.98€?
    Chiar daca Zaone prezinta aplicatii/jocuri la pret redus (spre exemplu 0.79€) eu verific si in AppStore pretul, inainte de a face achizitia.
    Daca pretul era intradevar 0.79€ ar fi bine sa faci un screen snap si apoi sa le scrii celor de la Apple ca ai fost taxat cu 1.98€ in loc de 0.79€. Ca proba poti aduce acel screen snap si mailul care l-ai primit in urma achizitiei facute.

    Bafta multa 🙂

  5. Totusi am impresia ca e mai mult decat naivitatea romanilor la mijloc… Sigur cineva la promoveaza, nu pot sa cred ca din tot appstore-ul romanesc cele mai cumparate sunt aplicatii de genul blacklist si tot felul de idiotenii…

  6. Ok. ce mi se pare mi e aiurea este ca ma mir ca voi chiar cumparati aplicati de pe app store si promovati Jailbreak-ul care va permite sa instalati aplicati gratuite deci unde e naivitatea?

  7. Ce legatura are JB cu dorinta de a cumpara o aplicatie? JB nu este facut sa piratezi, dar asa au inteles unii ca sta treaba. La fel si aceia care inteleg ca si cu nokia 1100 poti vb la fel de bine la telefon ca si cu iphone.

  8. revin: interesant mod de a abuza appsstore-ul. daca te uiti la firma care a facut aplicatia – Golden Future Apps – are 8 aplicatii de iPhone si 3 de iPad, TOATE lansate intre 19 si 23 noiembrie, toate sunt dubioase, au la inceput cateva review-uri beton dupa care lumea incepe sa se planga ca e tzeapa.
    Ma intreb cati bani fac in stilul asta si, mai ales, de ce nu-i arde apple imediat. Nu numai ca nu-i arde dar chiar ii apple ii ajuta prin sistemul construit in appstore:
    1. review-urile apar cu intarziere de cateva zile
    2. review-urile sunt locale asa ca degeaba plangem noi din ro, o sa se tepuiasca si altii prin danemarca sau china
    3. nu poti face un Report a concern la aplicatie sau la la firma de soft, ci doar la comentarii.

    cam nashpa.. 🙁

  9. Sunt foarte multe aplicatii in App Store care nu fac absolut nimic, partea proasta e ca mai dam si bani pe ele. Apple nu ar trebui sa accepte asa ceva, mai ales ca ei verifica aplcatiile inainte sa le publice.

  10. Pai in app store nu sunt aplicatii gratuite??
    Unde este legatura intre jailbreak si aplicatii gratuite?? In cydia nu sunt aplicatiile din app store!! Ma rog, in viata fiecare intelegem diferit anumite lucruri, dar asta este ….

  11. Cei mai mari tepari sunt chiar Apple !!! Oameni buni, ei din asta traiesc !!!! Toate cotatiile la bursa se datoreaza faptului ca apar aplicatii care se lauda ca fac lucruri fascinante (cand de fapt nu e asa) …Iar iPhone-ul ca oricare alt smartphone ar fi un telefon cu procesor si atat daca nu ar fi aplicatiile in cauza…Stiu, sunt un “noob” sau orice ce veti scrie voi mai jos, dar daca maine Android-ul sau alt sistem de operare s-ar lauda ca va poate da cele 6 norocoase la 6/49 sau alt miraj (oricum naiv), s-ar duce naibii “loialitatea” Apple…Fara aplicatii, iP ar fi sterp, nu e asa? Oricate review-uri ati scrie ei tot le vor lasa la sale…E paine lor, nu a noastra ! Sunt simpatici cat timp ii platim ! Eu nu incurajez pirateria…o sustin ! Tocmai din acest motiv simplu : NU SUNT RESPECTATI CLIENTII SI PARERILE LOR ! Si acum injurati-ma…eu am fost sincer…

  12. @Rares referitor la faptul ca a trebuit sa plătești 1,98 înloc de 79 sar putea sa fie din cauza cardului tau? Si asta cuprinde mai multe cauze:1 Daca e prima data cad cumperi cu el di AppStore ori e banca ta care îți opreste comision la plata:2 Daca nu sunt cei de la Apple care îți opresc diferența la prima achiziție din AppStore.Daca nu mă insel așa mi sa întâmplat si mie la prima achiziție,după care totul revine la normal.

  13. e adevarat ca cumparatorii de astfel de aplicatii sunt naivi dar totusi apple nu ar trebui sa le permita sa apara in appstore

  14. va trebuie lockscreen de android huh? tocmai voua? :))

    in alta ordine de idei..e plin de porcarii, eu de aceea am obiceiul si pt market si pt appstore sa caut pe youtube un filmulet cu aplicatia sau un review pe google inainte sa cumpar…traim in romania si suntem predispusi spre tepuiala…

  15. @Rares: Stai linistit ca si eu eram nedumerit de ce imi oprise in loc de 3 lei 11 lei. M-am uitat pe e-banking si apareau doua chestii, una de 3 si una de 8. Decontul se face greu, adica in aproximativ 5 zile la prima utilizare. Dar la final iti ia doar 3 lei (cam atat e 0.79E) si restul trece de la sume deblocate inapoi in cont. Fii fara grija.

  16. Pai dupa ce am cumparat aplicatia a primit tatal meu mesaj de la banca ca s-a cumparat ceva cu cardul online cu suna de 1,si ceva nu mai tin minte.deci sa inteleg ca la a doua achizitie o sa iau cu pretul normal nu?