Apple are cei mai loiali utilizatori

    Probabil nu surprinde pe cineva faptul ca Apple are de cativa ani buni cei mai loiali utilizatori si totul se datoreaza produselor deszvoltate de catre companie. Anul acesta GFK a efectuat un studiu printre posesorii de iDevice-uri si a descoperit ca in medie 84% dintre posesorii de iPhone vor ramane fideli companiei din Cupertino in timp ce doar 60% dintre posesorii de terminale Android vor mai cumpara un asemenea dispozitiv. Diferenta denota cat de mult isi “iubesc” posesorii de iPhone propriile terminale dar si experienta buna pe care acestea o au cu dispozitivele pe care le utilizeaza zilnic.

Apple is well ahead of rivals in building brand loyalty among its users in a mobile market where the key brands are rushing to build as large a foothold as possible, a study by research firm GfK showed.

Some 84 percent of iPhone users said they would pick iPhone also when they replace their cellphone, while 60 percent of consumers who use smartphones running Google’s Android said they would stick with phones using the same software.

    Daca este sa vorbim despre Nokia sau RIM, cifrele sunt mult mai mici, semn ca pentru consumatori Apple ramane in continuare cea mai buna alegere desi sistemul sau de operare are destuld e multe lipsuri si mai nou vine echipat cu destule probleme. “Libertatea” altor sisteme de operare atrage foarte putini utilizatori deocamdata si cei care sunt pe un asemenea sistem fie revin la iPhone fie schimba Android-ul cu alt sistem de operare insa desigur ca totul se petrece de-a lungul unor perioade lungi de timp.