Sharp confirmat ca furnizor de ecrane pentru iPhone si iPad 3

    Zilele trecute v-am spus ca Apple ar fi investit in fabricile Sharp pentru a isi asigura un flux constant de ecrane retina pentru tableta iPad 3 ce urmeaza sa fie lansata anul viitor. Ei bine acum cei de la Wall Street Journal confirma faptul ca Sharp deja livreaza ecrane pentru terminalele iPhone ale companiei Apple si ca viitoarele ecrane pentru iPad 3 vor fi produse si de aceeasi companie. Apple ar fi investit deja o parte din miliardul de dolari pregatit pentru Sharp si aceasta investitie va asigura companiei americane indeajuns de multe ecrane pentru a suplini cererea de pe piata.

TOKYO—Apple Inc. is adding Sharp Corp. as a maker of screens used in the next-generation iPad, people familiar with the situation said Thursday, as the U.S. consumer electronics company moves to diversify component suppliers for its products.

One of the people familiar with the matter said Apple’s next iPad is expected to launch next year, and Sharp’s Kameyama No. 2 plant in central Japan will manufacture LCD panels for the device.

   Pe langa Samsung si LGD, Sharp ar trebui sa fie al treilea producator de ecrane contractat de catre Apple si speranta este ca probleme cu ecrane ingalbenite sau cu backlight bleeding sa nu mai existe. Desigur ca nimeni un poate spune 100% sigur ca Sharp va rezolva aceste probleme in ecranele construite in fabricile proprii insa Apple impune reguli stricte pentru toti partenerii sai deci teoretic ar trebui sa nu putem diferentia produsele din punct de vedere calitativ.

10 COMENTARII

  1. Sa vedeti acum ecrane revolutionare! Sharp este un producator premium de ecrane, cu mult peste Samsung sau LG. Cine are un Sharp scasa, stie. Nu se compara cu nimic, veti vedea!

  2. Da tuzgurene ai dreptate,sunt convins ca prima data ai avut un seria 9 de la samsung si te-a dezamagit,dupa care ai trecut la un lg de top,te-a dezamagit si ala,si in sfarsit ai gasit perfectiunea in sharp….Ce sharp ai tu prietene acasa?Ce va mai place sa va dati in barci,defapt problema este alta,sharp nu este concurent direct cu apple,ca daca avea sa vezi ce ii huiduiati si pe ei….

  3. Esti tu asa convins? Ca vad ca te ia gura pe dinainte si vorbesti de parca detii adevarul suprem. Uite ca nu am avut nici Samsung si nici LG. Un LED tv nu-ti iei de prea multe ori n viata, e ca un wc. Inai te sa stiu ce vreau, am sco tat piata foarte mult. Am ajuns chiar sa-l pun pe baiatul de la Altex sa-mi puna un LG, un Samsung, un Sharp si un Panasonic unul langa altul pentru comparatie, toate cu specificatii apropiate. Pana la urma l-am ales pe cel mai bun. Sharp Aquos. Culmea, era si cel mai ieftin. Asta am eu, desteptule!

  4. Eu m-am referit strict la calitatea imaginii, stii? Pentru ca in postul asta era vorba de ecrane. Nu contesta nimeni designul si inovatia, era vorba de Imagine. Probabil ca-ti vine greu sa pricepi… Eu am vorbit de televizoare din aceeasi clasa si iti spun ca e de top. Daca ai ochi si mintea deschisa, vei observa ca nu se compara calitativ. Eu iti vorbesc de contrast, culori, iar tu imi dai link cu un Samsung de 7000£:)) cred ca nu purtam discutia de la acelasi nivel… Dedpat sunt sigur, din moment ce nici nu scrii corect macar…

  5. Eu m-am referit strict la calitatea imaginii, stii? Pentru ca in postul asta era vorba de ecrane. Nu contesta nimeni designul si inovatia, era vorba de Imagine. Probabil ca-ti vine greu sa pricepi… Eu am vorbit de televizoare din aceeasi clasa si iti spun ca e de top. Daca ai ochi si mintea deschisa, vei observa ca nu se compara calitativ. Eu iti vorbesc de contrast, culori, iar tu imi dai link cu un Samsung de 7000£:)) cred ca nu purtam discutia de la acelasi nivel… Defapt, sunt sigur, din moment ce nici nu scrii corect macar…