Video: Siri controleaza luminile, ventilatorul si cam orice dispozitiv electronic din casa ta

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=a2iZ34lMAQk[/youtube]

   Va spuneam aici ca Siri a fost “ajutat” sa invete cum sa controleze un televizor si ca il vedeam controland aparatura electronica dintr-o casa “automatizata”. Ei bine clipul video de mai sus pare sa ne demonstreze ca Siri poate fi utilizat fara probleme pentru a controla inchiderea automata a draperiilor, pornirea automata a unui ventilator si inchiderea automata a luminilor intr-o casa. Desigur ca in sine clipul video nu este 100% convingator insa multumita proxy hack-ului disponibil pe internet, tot ce vedem in clip este cel putin teoretic posibil.

   Siri incepe sa “invete” sa faca din ce in ce mai multe lucruri si asistentul personal vazut ca inutil de atat de multa lume incepe sa isi arate adevarata fata insa eu consider ca tot ceea ce vedem acum este abia inceputul si suntem inca departe de a vedea “adevarata” putere a Siri.

5 COMENTARII

  1. Probabil draperiile si tot sunt controlate cu ajutorul unei comenzi,nu poti sa mergi cu siri la bunica si ta iti inchida soba nu?

  2. In cazul asta, nu ar fi mai corect sa afirmi ca siri “comunica” cu computerul care controleaza, de fapt, automatizarile, pentru ca, in fapt, nu “controleaza” nimic.

  3. @Razvan WTF? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) M-ai bine dispus pe azi! :)))))))))))))))))))