Video: Infinite Tweet iti permite sa vezi tweet-urile mai lungi de 140 de caractere

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LkLrjnkXIdQ[/youtube]

   Twitter.com este o platforma de microblogging in care totul se desfasoara in limita a doar 140 de caractere si desigur ca nu toti utiizatorii isi pot exprima pe indelete gandurile in baza acestei limitari. Pentru a depasi aceasta problema au fost facute diverse site-uri precum tweetlonger.com care permit utilizatorilor sa isi exprime ideile in tweet-uri mult mai lungi. Pe iDevice-uri nu putem vizualiza tweet-urile aceste in chiar orice aplicatie si cele mai populare: Twitter, Tweetbot, Echofon sunt desigur obligate sa respecte limitarea. Ei bine pentru a rezolva problema a aparut Infinite Tweet, un tweak care ne permite sa vizualizam in aplicatiile respective tweet-urile mai lungi de 140 de caractere.

Tweet more than 140 words from Twitter.app, Tweetbot.app or Echofon.app via twitlonger.com

Inline text expanding for twitlonger posts. (by doing so, you can view texts faster with lesser amount of bandwidth usage; skip ads from website)

Extra features:

For Twitter.app ,

1. Instagram inline photo viewer for Twitter For iPhone<br>

2. t.co auto-expander when you copy links<br>

For Echofon.app,

1. Compose #nowplayingtrack

2. Translate tweet<br>

Requires Twitter, Tweetbot, Echofon (LITE, PRO) app from AppStore.

Works on iPhone, iPad, iPod Touch with any firmwares.

   Infinite Tweet vine si cu alte cateva “bunatati” petnru aplicatiile mentionate mai sus iar descrierea explica tot ce vom gasi nou in fiecare aplicatie in parte. Infinite Tweet este disponibil in Cydia in repo-ul BigBoss pentru 0.99$.