Un nou model de MacBook Air cu ecran de 15 inch ar putea fi disponibil pe piata un 2012

   In ultima vreme am auzit din ce in ce mai despre despre posibila lansare a unui MacBook Air cu ecran de 15 inch iar astazi avem un alt zvon care pare sa certifice lansarea unui asemenea produs. Informatiile vin desigur de la DigiTimes, publicatia care a oferit cele mai multe zvonuri legate despre lansarea acestui produs. Se pare ca in prima parte a anului viitor Apple intentioneaza sa actualizeze actuala serie a MacBook Air implementand probabil noua platforma Intel Ivy Bridge insa aceasta actualizare ar trebui sa aduca si modelul cu ecran de 15 inch, model care este testat de mai bine de un an in cadrul Apple.

Apple reportedly is set to launch its new MacBook Air series notebooks with panel sizes of 11.6-inch, 13.3-inch and 15-inch in the first quarter of 2012 and will directly compete against ultrabooks from PC brand vendors, according to sources from the upstream supply chain.

The sources noted that related upstream players have already started pilot production of the MacBook Air models and will add a 15-inch model into the product line to expand its reach in the ultra-thin notebook market.

   Pe langa lansarea noului model se pare ca Apple ar intentiona sa si ieftineasca intreaga serie MacBook Air, un lucru greu de inchipuit din punctul meu de vedere. Apple si-a facut un obiectiv din a mentine preturile la aceeasi valoare indiferent de cate ori actualizeaza o serie de produse si nu cred ca anul 2012 va aduce vreun lucru diferit din acest punct de vedere. Desigur ca vorbim despre zvonuri deocamdata, zvonuri care circula de mai bine de un an de zile pe piata si care au o baza reala in prototipurile MacBook Air-ului cu ecran de 15 inch care aparent trebuia sa apara pe piata in toamna anului trecut dar deocamdata nu a fost lansat.