MuscleNerd face progrese importante in dezvoltarea solutiei de unlock pentru iPhone 4S

   Duminica va spuneam ca MuscleNerd ar fi reusit sa descopere un exploit promitator care ar putea duce la lansarea unei solutii de unlock numai pentru terminalul iPhone 4S. Ei bine se pare ca MuscleNerd ar fi reusit sa utilizeze acel exploit pentru a obtine acces la bootrom-ul baseband chip-ului din iPhone 4S iar in imaginea de mai sus avem o mica demonstratie a faptului ca el a reusit acest lucru. Avand dovada ca el a reusit sa exploateze baseband-ul din iPhone 4S, dezvoltarea unei solutii de unlock pentru ultimul terminal iPhone pare sa fie urmatorul lucru pe care Dev Team se va concentra.

   Desigur ca nu trebuie sa va faceti sperante foarte mari ca aceasta solutie de unlock va ajunge sa fie utilizata de catre noi foarte curand insa MuscleNerd ne demonstreaza ca un exploit pentru baseband-ul din iPhone 4S exista. Acest lucru ma face sa cred ca intr-un viitor nu prea apropiat iPhone 4S va putea fi decodat folosind ultrasn0w, asta daca nu cumva vom vedea peste cateva luni un MuscleNerd resemnat care spune ca exploit-ul din baseband a fost blocat. Va recomand sa ramaneti rezervati si sa nu va cumparati un iPhone 4S mergand pe ideea ca Dev Team va lansa o solutie de unlock in viitorul apropiat.

15 COMENTARII

  1. Da dar pt unlock e nevoie mai intai de jb. De la vestea cu jb ios 5 pe ipad 2 nimic concret. Doar vorbe. Apare iphone 5 si ipad 3 si muschiul cu creier tot promite… De-a dreptul penibil.

  2. Le este frica din cauza ca este un userland jb pe iPhone 4S si nu unul destept cum a scos Geohot ( bootrom exploit ) 🙂 ! Așadar pana nu apare un bootrom exploit nu vom vedea prea rapid jb-ul ca sa nu mai zic untethered-ul !
    Știi ce este aiurea ? Faptul ca pentru iPhone 4S MuscleNerd a reușit sa își facă el treaba prin baseband pe acolo iar pe cel de iPhone 4 nimic !

  3. hahaha ! iar incepe telenovela “Dev Team si unlock-ul” ! Ultimul episod l-am vazut asta primavara cu Sheriff si Tocilarul Musculos in rolurile principale, acestia laudandu-se ca au unlock pentru iphone 4. Finalul il stiti cu totii…. Pot sa pun pariu ca peste cateva sapt/luni vom avea parte de acelasi final !

  4. Eu cred ca nu o sa mai iasa niciun jb sau unlock de la acesti twitter stars, numai vorbe, avem nevoie de un nou geohot, cum le-a dat peste nas cu limera1n-ul dupa mult asteptata lansare a greenpois0n. Iar MuscleNerd, ce are de castigat ca ne arata ca a gasit un exploit pt baseband? Poate un nou update de firmware de la Apple cu o securizare si mai puternica a baseband-ului. Ar trebui sa lase vorbele si sa treaca la fapte ca nu au mai scos nimic de ceva vreme.

  5. asa cum spui Maxs….lauda de sine nu miroase a bine….eu am impresia ca prin postarile care le face,este ca si cum ar avertiza Apple de problemele care le are ios-ul,daca nu ar face treaba asta si ar aparea peste noapte cu jb untethered pt toate device-uri-le…poate asa ar fi mai credibili si pe viitor….dar asa,pare ca li se ineaca corabiile,daca chiar nu s-au inecat deja…:(((