O metoda buna de a convinge utilizatorii sa cumpere iPhone 4S

   Ieri v-am spus ca MuscleNerd a reusit sa acceseze bootrom-ul baseband chip-ului din iPhone 4S si se apropie de lansarea unei solutii de unlock pentru acest terminal. In mod miraculos iPhone 4S este singurul dispozitiv care are o asemenea vulnerabilitate in baseband si cred cu tarie ca urmatoarea solutie de unlock a Dev Team va fi doar pentru iPhone 4S. Nu se stie daca pentru iPhone 3GS/4 au metode de decodare insa pentru 4S au descoperit una si o dezvolta acum.

   Chiar daca iPhone 4S se vinde bine si Apple il promoveaza puternic, ceea ce ar putea face Dev Team ar putea creste vanzarile de terminale iPhone 4S. Un asemenea dispozitiv codat pe o anumita retea straina este mult mai ieftin decat unul vandut factory unlocked si daca o solutie de unlock va fi descoperita pentru el atunci foarte multi utilizatori vor fi tentati sa cumpere dispozitivul. Pretul mic si tentatia de a avea cel mai nou iPhone vor genera o crestere in vanzari pentru Apple si aici trebuie sa le multumim celor de la Dev Team care par a avea o strategie de marketing buna.

   Cred ca aceasta miraculoasa descoperire a unui exploit numai in baseband-ul din iPhone 4S este departe de a fi accidentala si cred ca multi posesori de iPhone 4 nedecodabile vor ramane dezamagiti.