Apple recunoaste in fata unei instante din SUA ca Samsung nu i-ar atrage clientii

   Saptamana trecuta v-am spus ca Apple nu a reusit sa obtina o hotarare de interzicere a vanzarii smartphone-urilor si tabletelor din seria Galaxy in SUA. Un judecator american a considerat ca produsele Samsung nu reprezinta un risc major pentru Apple si afirmatia sa are la baza o alta a avocatilor companiei. In timpul sedintelor de judecata unul dintre avocatii Apple a declarat ca Samsung nu va atrage clienti ai Apple cu propriile produse ci va atrage alti posesori de terminale Android.

According to the redacted portions, Apple’s own studies show that existing customers are unlikely to switch from iPhones to Samsung devices. Instead, the evidence suggests an increase in sales of Samsung smartphones is likely to come at the expense of other smartphones with Android operating systems, Koh wrote.

   Practic Apple a recunoscut ca nu se teme de unul dintre principalele motive pentru care Samsung ar trebui sa nu mai vanda produsele care incalca brevete de inventie. Facand aceasta afirmatie in fata unei instante si venind cu motivari care probabil nu au fost suficient de solide, cei de la Apple si-au redus semnificativ sansele de a castiga procesul impotriva companiei asiatice. Daca tot suntem in taramul cererilor hilare, cei de la Samsung si-au sustinut pozitia spunand ca Apple nu poate acoperi de una singura cererea de smartphone-uri de pe piata si produsele Samsung nu ar trebui interzise la vanzare.

   Acestea fiind spuse, s-au intamplat lucruri interesante in instanta unde s-a discutat acest proces si Apple a iesit pierzatoare.