Patru noi versiuni ale Angry Birds vor fi lansate in 2012

   Angry Birds este fara indoiala cel mai popular joc din App Store, in momentul de fata existand cateva versiuni diferite ale aceluiasi joc. Cei de la Rovio genereaza foarte multi bani de pe urma vanzarilor din App Store dar si de pe urma vanzarilor de jucarii si accesorii pentru iDevice-uri iar anul 2012 ne va aduce cateva surprize. Jaakko Iisalo, unul dintre designerii Angry Birds, a declarat ca in anul urmator vor mai fi lansate patru versiuni ale jocului insa nu se stie cate dintre ele vor fi disponibile pentru platforma iOS.

   Cei de la Rovio au reusit sa integreze conceptul Angry Birds intr-o aplicatie dedicata filmului Rio si acelasi lucru poate fi facut pentru alte productii insa totul depinde de compania dezvoltatoare. Eu unul sunt de parere ca formatul Angry Birds trebuie schimbat, trebuie sa existe o evolutie undeva altfel in 2 – 3 ani lumea se va plictisi extrem de rapid de el.

2 COMENTARII

  1. Lumea se plictiseste de jocurile complicate si care nu sunt repetitive…eu cred ca o sa le mearga, atata timp cat mentin ideea initiala, a simplitatii….