Iata cablul USB care iti permite sa il conectezi la aproape orice dispozitive

   Desi Uniunea Europeaana a incercat sa convinga producatorii de terminale mobile sa implementeze standardul mini USB in toate produsele lansate anul acesta insa Apple traieste intr-o lume proprie. Din pacate compania refuza sa renunte la standardul sau de 30 de pini insa pentru a rezolva aceasta problema exista acum un cablu USB all-in-one pe care il vedeti mai sus. Acest cablu este compatibil cu 3 standarde USB diferite: mini USB, micro USB si porturile de 30 de pini ale Apple deci teoretic il puteti utiliza pentru aproape orice fel de terminal mobil disponibil acum pe piata.

   Cablul de mai sus costa doar 20$ si sincer sa fiu cred ca este un chilipir avand in vedere ca este atat de versatil. Din pacate Apple nu va parasi chiar atat de curand standardul de 40 de pini pe care il are implementat in toate iDevice-urile asa ca un asemenea cablu s-ar putea dovedi a fi extrem de util.

14 COMENTARII

  1. @alessu zice aproape in titlu. asta inseamna ca pentru telefoanele cu o alta mufa decat cele trei de mai sus nu va functiona. Trendul este ca in anii urmatori sa se scoata telefoanele cu mufa micro usb si atunci cablul asta va fi util.

  2. De ce ar avea nevoie cineva de un incarcator standard cand primeste unul de la Apple ?

    De ce trebuie sa fie toti ca oile si sa aibe acelasi incarcator .

    Daca nu iti convine mufa de 40 de pini nu cumperi si gata .
    E o cheltuiala in plus pe care o impun unei firme fara sa aibe de fapt nici un avanaj .

    Merita daca se incarcau telefoanele mai repede sau era vreun avantaj dar cum nu e nici un avantaj ….

  3. @Domnul Avocat: Corect, m-am luat dupa imaginea aia.
    @KFF: Ar fi atat de bine daca nu ar fi nevoie de o mie de cabluri pentru a incarca tot ce ai la tine. Apple are niste fixatii proaste si portul asta e una dintre ele.

  4. Tin sa precizez ca si apple a sustinut standardizarea mufei de conectare a incarcatorului. Asa ca… Acum o da de gard. Pentru restul o sa fie doar micro USB, cel putin in UE. Iar cablul de mai sus mi se pare extrem de scump. Eu am unul care nu are micro USB dar in rest le are pe celelalte care nu costa mai mult de 15 lei.

  5. Daca cititi bine incepand cu anul acesta si pe viitor. Eu am un adaptor care m a costat 28€ de la Nokia original pt micro usb profitand de incarcatoarele vechi cu mufa mai groasa si cea mai subtire de Nokia . Si acum sa fim ATENTI realisti si pe fazaa la un ASPECTPE care-l omiteti :: cate ALTE aparate ca JBL SONY PANASONIC SAMSUNG etc sunt facute special pt Iphone Ipod in care asculti muzica si incarci tel si TOTODATA vine ca o publicitate absolut gratuita pt. Apple care le vine foarte bine ??? Si pt masini deasemeni!!!! Credeti ca ii intereseze sa il schimbe in urmatorii anii?? Eu nu cred. Producatorii de masini le fac publicitate pt asta la fel. Vor vinde adaptoare micro usb din care vor scoate bani si de acolo. Daca vor adopta standardul UE probabil peste cativa ani si tot jos va fi pus, pt a putea fi folosit intr un aparat sus mentionat. Atunci vor fi copiati daca nu se trezeste altul mai devreme….. Asa ca ganditi in ansamblu!!!

  6. …unele aspecte….^ si probabil mai sunt si alte motive si unul cu siguranta de luat in seama e PUTEREA( amperajul) care il scoate fiecare incarcator. Nu vei putea folosi orice cu orice. Ideea UE e sa reduca nr incarcatoarelor a emisiilo si pretul produsului finit. Pt costa si âla ceva. Eu am o colectie de incarcatoare si unele nedespachetate. Asa ca…

  7. Pini aia au rolul lor, o singura mufa pentru tot are iphone, ca sa mai adaugi inca una treb sa schimbi multe, si nici nu da bine la simplitate si minimalism.