Video: Motorola Xoom 2 – o noua tableta Android care se va \”lupta\” cu iPad

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=BMV9Uaqm1yo[/youtube]

   Motorola lanseaza in acest sfarsit de an cea de-a doua versiune a tabletei Xoom, o versiune care nu vine cu Android 4.0 insa teoretic promite o experienta mai buna decat a predecesoarei sale. Motorola a imbunatatit procesorul insa cam atat in ceea ce priveste modificarile hardware importante deoarece ecranul are aceeasi rezolutie, avem aceleasi camere si aceeasi cantitate de RAM deci totul ramane in seama Android 3.2. Fata de Android 3.0 versiunea noua nu aduce prea multe noutati insa Motorola probabil isi pune sperantele intr-o lansare rapida a Android 4.0 care poate va schimba complet experienta utilizatorilor.

   Cei de la Engadget au facut un review tabletei si nu au ramas prea impresionati de ea. Design-ul a fost schimbat si este acum mult mai ciudat insa teoretic ar trebui sa usureze utilizarea tabletei pe perioade lungi de timp. In ceea ce priveste autonomia bateriei tableta celor de la Motorola nu reuseste sa depaseasca iPad 2 sau Asus Transformers Prime si din punctul meu de vedere tableta este in dezavantaj chiar inainte de a fi disponibila pe piata. Sincer sa fiu mi-as dori ca Motorola ca sa faca tabletei iPad 2 concurenta macar la fel de buna precum face Kindle Fire insa nu prea vad cum ar putea reusi sa faca acest lucru.

7 COMENTARII

  1. Lupta lupta ! In sabii sa ne luptam in tomate sa ne spalam in rami sa ne
    masuram sau in tablete sa ne intrecem!?? Sa vina cat mai multi …dar mai buni…

  2. Nu stiu de ce,dar imi place designul e un fel de alienware design,dar doar atat,nu mi-as cumparao,adica nu mi-as cumpara o tableta in general…

  3. Mie chiar imi place tableta asta iar chestia aia cu macro la camera a fost chiar misto!
    Eu inca sper ca va iesi o tableta care sa concureze direct cu iPad si chiar sa o invinga , in felul asta putem vedea mai multe inovatii!

  4. ce nu suport androidul in general. faceti comparatie intre home page de la ios si android….. ios looks so pro. android chinezarie look