Video: redsn0w vs Ac1dsn0w – batalia tethered jailbreak-ului

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xA2Tatfc8ME[/youtube]

   Ac1dsn0w este un program de jailbreak dezvoltat de catre o echipa de hackeri care foloseste exploit-ul din limera1n pentru a face jailbreak si tethered jailbreak dispozitivelor noastre. La inceput programul continea cod proprietar al Apple insa dezvoltatorii sai l-au modificat iar acum include doar cod facut de ei si teoretic nu poate fi atacat de companie in vreo instanta. Pentru a vedea cat de eficace este noua metoda de a face jailbreak si tethered boot pe iDevice-urile noastre, un utilizator a facut clipul video de mai sus in care demonstreaza cat de repede fac un tethered boot atat redsn0w cat si Ac1dsn0w.

   redsn0w iese putin in avantaj in ceea ce priveste viteza insa iese mult in avantaj in ceea ce priveste functionalitatea deoarece ne ofera o serie intreaga de optiuni pe care Ac1dsn0w nu le are. Daca mai doreati motive pentru care sa nu folositi Ac1dsn0w, clipul video de mai sus ar trebui sa fie convingator.

3 COMENTARII

  1. Eu zic ca nu trebe luat asa drastic lucrurile, sa ne bucuram ca a inceput sa lucreze inca o echipa de hecheri . Cu cit sint mai multi poate vor aparea mai repde solutii noi si asta e bine pentru noi.