Pericolele la care te expui cand folosesti o solutie de jailbreak falsa ori cumparata

  In curand se vor implini doua luni de zile de cand iOS 5 este disponibil pentru utilizatori si de cand noi nu avem o solutie de untethered jailbreak disponibila. In disperarea de a face jailbreak sau untethered jailbreak pentru propiul iDevice unii utilizatori sunt dispusi sa cumpere si sa descarce orice fel de presupuse solutii de jailbreak. Unii platesc zeci de dolari pe solutii care nu functioneaza, in timp ce altii intra pe tot felul de site-uri dubioase ale unor false “echipe de jailbreak” si descarca programe care le infecteaza calculatoarele cu malware, keyloggers, virusi, etc.

  Daca incepeti sa descarcati solutii de jailbreak despre care nu ati auzit pe iDevice.ro atunci ganditi-va bine inainte sa rulati acel program pe calculator. Daca nu aveti antivirus sau aveti un antivirus slab s-ar putea sa va treziti cu un calculator infectat cu malware care v-ar putea fura datele personale si le-ar putea trimite catre serverele unor hackeri. Acest gen de practici exista de cativa ani pe internet si nu de putine ori au existat utilizatori care s-au plans ca si-au infectat calculatoarele cu virusi sau malware dupa ce le-au utilizat.

  Daca ati descoperit vreo solutie de jailbreak despre care nu s-a discutat aici mai bine trimiteti un mail la zaone@idevice.ro inainte de a o rula pe calculatorul vostru.

  PS: Nu cumparat solutii de jailbreak de pe internet, ele sunt GRATUITE!