Video: Gameloft va oferi 4 jocuri gratuite in App Store, utilizatorii influenteaza data promotiei

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=IbZNqBW5NGM[/youtube]

   Anul trecut compania Gameloft a organizat o promotie in perioada sarbatorilor de iarna si a oferit diverse aplicatii gratuite pentru iOS si Android OS. Anul acesta compania nu repeta promotia insa are pregatit altceva pentru noi. Gameloft urmareste sa isi extinda baza de fani ai paginii de pe Facebook asa ca deruleaza o promotie prin care va oferi 4 jocuri gratuie insa fanii influenteaza data la care va incepe promotia. Gameloft spune ca pe masura ce numarul de fani de pe Facebook creste, scade si timpul care va trece pana la inceperea promotiei.

Gameloft is making 4 of its classic iPhone games totally free, and you get to choose WHEN! The more people who join the movement, the faster the games will be revealed and downloadable for free! To find out more, visit us on Facebook and click on the “Free Games” tab !

   Pentru a avea promotia disponibila cat mai repede trebuie sa accesati pagina de pe Facebook a companiei, sa instalati o aplicatie pentru Facebook si cam atat. Desigur ca este nevoie ca vreo cateva sute de mii de oameni sa faca acest lucru pentru ca Gameloft sa ofere jocurile iar de indata ce ele vor fi disponibile va voi anunta.