iTunes si problema extrem de deranjanta care impiedica deschiderea App Store-ului

   De cand am instalat iTunes 10.5.2 ma confrut cu eroarea de mai sus de fiecare data cand deschid iTunes. Practic accesez iTunes din dock, imi apare eroarea aceea si nu se incarca iTunes Store-ul insa daca faco cautare mi se afiseaza aplicatia si pot folosi magazinele fara probleme. Ma gandeam ca sunt singurul care intampina aceasta problema insa din pacate se pare ca si altii o au. Deocamdata nu am reusit sa rezolv problema prin logare/delogare sau deautorizare si nici prin stergerea si reinstalarea aplicatiei pe Mac. Practic iTunes afiseaza mesajul acesta :

Your request could not be completed. The item you’ve requested is not currently available in the Romania Store.

   Nu stiu ce anume genereaza problema aceasta, nu m-am chinuit prea mult sa o rezolv insa o sa-i acord atentia necesara azi pentru ca incet incet incepe sa devina enervanta. Voi ati intampinat-o? Cum ati rezolvat-o?

34 COMENTARII

  1. Si mie mi se intampla asta pe windows 7 si exact ca in cazut tau daca dau search merge fara probleme. Eu credeam ca aceasta problema alare pentru ca miam pu la state US dar se pare ca nu are nici o legatura. Oricum aceasta problema nu apare de fiecare data cand accesez itunes store:-?

  2. Ieri a mers pentru ca sus imi apareau iconitele cu home/music/etc si ma delogam accesam ce doream si ma logam si mergea, acum nu mai apare nimic sus..

    Da si ieri pe telefon am intrat pe App Store si am dat top25 si sus disparusera “Top Paid”, “Top Free” “Top Grossing” aveam doar aplicatiile insiruite care sunt la top paid 🙂 ).

    Dar ti s-a mai intamplat sa fi pe prima pagina in iPhone si sus in loc de ceas imi aparea iconita ca este blocat, dupa un restart a revenit la viata ….
    Off off

  3. De fiecare data cand deschid iTunes imi apare chestia asta. Dar daca alegi alt meniu si revii dupa aia la app store merge. Am incercat aseara si a functionat. Dar mesajul apare si la ver. anterioara de iTunes, eu nu am facut upgrade la ver. 10.5.2

  4. Am si eu problema de cand am facut upgrade la 5.2, fara rezolvare deocamdata. Am citit pe un forum ca si anul trecut exista problema asta, sper sa se rezolve cat mai curand.

  5. Avand in vedere ca nu merge, exista doua posibilitati: fie trebuie sters si cache-ul pentru iTunes din sistemul de operare fie problema tine de Apple si doar ei o pot rezolva.

  6. Pe OS X Lion 10.7.2 și mie îmi apare eroarea asta când apăs pe iTunes Store în iTunes… și nici nu îmi recunoaște ID-ul și parola.

  7. Acum am incecat sa intru pe App store de pe telefon si nu-mi rec parola, vis a vis de ce zicea mikeru, prob de la Apple.

  8. Mie nu-mi merge ID-ul. Cand ma conectez pe AppStore de pe Mac nu-mi recunoaste parola si cand incerc sa resetez parola imi da fatal error cache cand pun ID. Deci probabil e de la Apple.

  9. Hai ca ACUM ESTE TARE. I-AM DAT SA MA DELOGHEZE DUPA ITUNES SI INCERC SA MA LOGHEZ LA LOC SI SURPIZA “The Apple ID you enetered could;t be found or your password was incorect. Please try again” si pe telefon la fel :))

    Deci vad ca mai multa lume intampina problema

  10. Am folosit iTunes 10.5.2, pe win XP, aseara si nu am intampinat nici un fel de probleme.
    Azi nu am avut unca timp sa verific. O voi face, cela mai probabil, cand ajunga acasa, in aceasta dupa amiaza.

  11. Aceeasi prob si la mine, nu am gasit nicio solutie am incercat si eu ce-au scris ceilalti si degeaba. Daca gasiti o solutie sper astept sa o aceti publica si viceversa!

  12. confirm pe Lion 10.7.2 aceasta problema..cum o rezolv ? simplu, n-o bag in seama, aleg altceva din meniu si isi revine itunes singur…cred ca are legatura cu itunes match care incepe sa fie derulat pe scara larga in lume.

  13. Si mie mi se intampla,doar ca nu zice nimic d romania.acceasi chestie di pe telefon in itunes sau appstore.da eroare “your request could not be completed” 😐

  14. Lamuriti-mă si pe mine va rog am câteva ringtone-uri cumparate dar după restore/new iPhone nu reușesc sa le găsesc.sper ca nu trebuie sa le cumpăr iarasi :-s

  15. @eu ai reusit sa le transferi in itunes?? Daca nu le-ai salavate in itunes sau nu faci restore din back up risti cand le vei re-downloada sa le platesti, pe mine m-au facturat cu 20-30 e in plus ca le-am redownloadat dar le-am dat email si mi-au fost dat bani inapoi

  16. @BYBY_TMG in iTunes nu imi apare decat o melodie, mai aveam si un joc la care platisem pentru update iar acum nu il mai am… asta este ” si asa nu avem ce face cu banii” cumparam altele 😀

  17. Eu ma confrunt cu alta problema,de vreo luna daca deschid appstoreul din telefon pe prima pagina aceea featured da sa se incarce,sus imi scrie itunes store si imi da eroare your request could not be completed…..Celelalte pagini merg fara problema,adica categories,search,top,etc…
    Iphone 4 ios 4.3…

  18. S-a rezolvat. Merge acum.

    Am trimis un mail la “Other iTunes Store Topics”, am expus problema, si dupa doua e-mailuri de pasare a problemei de la unul la altul, azi dimineata am vazut ca au rezolvat problema.

    “Hello Bogdan

    My name is Rachel, and I am a Senior Advisor with the iTunes Store Customer Support Team. Your request has been Escalated to me from your previous advisor, Natalie.

    First and foremost, thank you so much for your patience regarding the issues you’ve experienced with accessing the main page of the Romanian iTunes Store. I’ve submitted your case up for investigation, and as soon as I receive any news, I’ll reply back immediately to let you know.

    Thank you once more for your patience and cooperation, and I do hope that your day will continue to go well.

    Sincerely,

    Rachel
    iTunes Store/Mac App Store Senior Advisor

    Please Note that I will be available:

    Monday: 1pm – 11:30 pm EST
    Tuesday, Wednesday, Thursday, Saturday + Sunday: 11:30pm – 10:00 am EST
    Friday: Off

    Thank you for allowing me the opportunity to assist you. You may receive an AppleCare survey email; any feedback you provide would be greatly appreciated.

    First Name : bogdan
    Last Name : nechita
    Email : bnechita@me.com
    Lang_Country : en_US
    Product : iTunes Store
    Support Subject : Other iTunes Store Topics
    Sub Issue : connecting to main page of iTunes store
    GCRM Case ID : 273298642
    See additional info below
    What device did you use to connect to the store? Mac computer
    Which operating system is installed? Mac OS X v10.7.x
    What version of iTunes is installed on your computer? iTunes 10.5
    Choose the iTunes Store or App Store for your country: Other
    Please select your country: Romania
    Item title: iTunes main page connection
    Order number:
    Details:
    From a week now, after I updated iTunes app to 10.5.2 (11) it is not possibel to connect to main page of iTunes store.
    Individualy, on Music page, Books page etc. it is possible, but when I try to connect to main page, I receive the message: “Your request could not be completed. The item you’ve requested is not currently available in the Romania Store.”
    You have here a link to a translated page of a romanian site, where some others reported this behaviour:
    http://translate.google.ro/translate?sl=ro&tl=en&js=n&prev=_t&hl=ro&ie=UTF-8&layout=2&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.idevice.ro%2F2011%2F12%2F16%2Fitunes-si-problema-extrem-de-deranjanta-care-impiedica-deschiderea-app-store-ului%2Fcomment-page-1%2F%23comments

    Bogdan Nechita”

  19. in cazul in care folositi itunes ca music player si nu doriti sa folositi store-ul, puteti dezactiva acea eroare: Itunes-preferences-parental control- dezactivati store-ul si tot ce nu folositi si problema va disparea!