Siri poate fi portat legal pe vechile iDevice-uri multumita unei noi versiuni a iOS pentru iPhone 4S

   De cand a aparut iPhone 4S, utilizatorii au asteptat ca Siri sa fie portat pe vechile iDevice-uri insa acest lucru nu s-a intamplat deoarece implica piratarea unor fisiere ale companiei Apple. S-a spus ca este nevoie de un boorom exploit pentru iPhone 4S pentru a putea oferi Siri tuturor utilizatorilor insa unde Dev Team nu a putut, poate Apple. Aseara Apple a lansat o noua versiune a iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S si ipsw-ul oferit catre utilizatori este primul care nu are ramdisk-ul criptat iar asta inseamna ca hackerii pot obtine si sparge cheile care impiedica accesarea fisierelor de sistem.

   Practic Apple le ofera acum hackerilor o metoda foarte usoara de a accesa fisierele de sistem ale iPhone 4S si de a porta Siri pe vechile iDevice-uri. Totul se poate face legal, fara probleme pentru ca indirect Apple ofera solutia pentru problema. Acum presupun ca hackerii au luat deja Siri din iOS 5.0.1 pentru iPhone 4S si in zilele urmatoare vom vedea disponibile primele tweak-uri care vor permite instalarea Siri pe iPhone 3GS/4, iPad 1/2 si iPod Touch 3G/4G. Ce pot sa spun, multumiti-le celor de la Apple pentru micul cadou si cam atat.

11 COMENTARII

  1. Cam ciudat. Dar cred ca totul este facut intentionat de apple, desi nu cred ca este facut pt. noi.

    @zaone splicatia idevice.ro are support pt ios5
    ca pe 4S mi se crashuieste de cel Putin 1 data pe zi .

    Mai are careva problema la 4s cu tastarea, Adica am impresia ca reactioneza Mai greu si nu chiar pe ce taste apas eu pe cand la i4 merge perfect

  2. @zaone, a da stai calm mane nu am zis ca numai aplicatia ta imi cade, doamne ajuta ca imi cade pana si appstore, itunes, setarile si multe altele.

    Sper sa vina cu acel update apple ca strica toata frumusetea telefonului.

  3. @Doc +1,ai perfecta dreptate,Apple se joaca dea soarecele si pisica cu hackerii…:)))…nimic nu e la voia intimplarii,numai cu geohot a fost o surpriza restul e pt bani…corect